F Sing Street trailer: Αυτή η ταινία έχει το soundtrack της χρονιάς! - FilmBoy Sing Street trailer: Αυτή η ταινία έχει το soundtrack της χρονιάς! - FilmBoy
  • Latest News

    Sing Street trailer: Αυτή η ταινία έχει το soundtrack της χρονιάς!


    Μετά το σκηνοθετικό ντεμπούτο του John Carney, το Once το 2007 που κέρδισε Όσκαρ Τραγουδιού, περιμέναμε πολύ για την επόμενη σημαντική ταινία του.

    Ακολούθησαν δύο μικρές Ιρλανδικές παραγωγές και ήρθε το Begin Again το 2012, μια ταινία που έκανε επιτυχία στο αμερικάνικο box office και πήρε κάποιες καλές κριτικές, αλλά που εμάς εδώ στο FilmBoy δεν μας άρεσε καθόλου.

    Τώρα ο Ιρλανδός σκηνοθέτης έκανε το Sing Street, και όπως σωστά μαντέψατε από το τίτλο, η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

    Και εκτός από το χαριτωμένο στόρι ενός αγοριού (που αρχικά μοιάζει λίγο με τον …Boy George στο παιδικό) που φτιάχνει μια μπάντα για να εντυπωσιάσει μια κοπέλα, διαθέτει και ένα μάλλον φοβερό soundtrack, με τραγούδια από τους Α-Ha, Duran Duran, The Cure, The Clash, Spandau Ballet και The Jam.

    Όσοι δεν καταλαβαίνετε τι λέω, είστε πολύ μικροί σε ηλικία.
    Όσοι καταλαβαινόμαστε …πέρασαν τα χρόνια, παιδιά!

    Πρωταγωνιστούν ο μικρός Ferdia Walsh-Peelo, ο Jack Reynor, η Lucy Boynton και άλλοι.

    Το trailer δείχνει περισσότερα από όσα πρέπει, και ίσως να αισθανθείτε ότι είδατε ολόκληρη τη ταινία.

    Ελπίζοντας ότι θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις στη ταινία, και πως η μουσικές που θα ακουστούν θα είναι όντως φοβερές, περιμένουμε τις πρώτες κριτικές στο Sundance σε εννιά μέρες, όταν θα κάνει τη πρεμιέρα του.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sing Street trailer: Αυτή η ταινία έχει το soundtrack της χρονιάς! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top