F Colonia trailer: Η Emma Watson στην τρομερή σέκτα της Χιλής του Πινοσέτ! - FilmBoy Colonia trailer: Η Emma Watson στην τρομερή σέκτα της Χιλής του Πινοσέτ! - FilmBoy
  • Latest News

    Colonia trailer: Η Emma Watson στην τρομερή σέκτα της Χιλής του Πινοσέτ!


    Αυτός ο κόσμος είναι πιο άσχημος από όσο φανταζόμαστε.
    Και μέσω του κινηματογράφου, θα γνωρίσουμε άλλη μια μαύρη σελίδα/εποχή στην ιστορία αυτής της βάρβαρης ανθρωπότητας.

    Το Colonia είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στη Χιλή το 1973, σχετικά με τις τρομερές πράξεις μιας θρησκευτικής/στρατιωτικής αίρεσης με το όνομα Colonia Dignidad, που ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

    Χιλή, 1973. 
    Η αεροσυνοδός Lena (Emma Watson) πηγαίνει στο Σαντιάγο για να επισκεφθεί το φίλο της, Daniel (Daniel Brühl), έναν ταλαντούχο γραφίστα που φτιάχνει εικόνες προς υποστήριξη της αντίστασης κατά του Προέδρου Σαλβαδόρ Αλιέντε. 

    Όταν ο Αλιέντε εκδιώχθηκε βίαια, οι ένοπλες δυνάμεις του στρατηγού Αουγκούστο Πινοσέτ αρχίζουν να πιάνουν τους αντιφρονούντες. 

    Ο Daniel αιχμαλωτίζεται στο απομακρυσμένο προπύργιο Colonia Dignidad (Αξιοπρεπή αποικία), τη βάση μιας μυστικής αγροτικής κοινότητας και κρυπτο-φασιστικής αίρεσης, υπό την ηγεσία του σατανικού υπουργού Paul Schäfer (Michael Nyqvist). 

    Ο Daniel ανακρίνεται και βασανίζεται, αλλά υποκρίνεται σοβαρή ψυχική ασθένεια για να μείνει ζωντανος. 

    Γενναία και πανούργα, η Lena πηγαίνει στην Colonia και προσφέρει τον εαυτό της ως εθελόντρια. 
    Είναι αποφασισμένη να βρει και και να ελευθερώσει τον Daniel, αλλά πρώτα θα πρέπει να επιβιώσει η ίδια από τον εξουθενωτικά καταπιεστικό, κακόβουλο μισογυνισμό του Schäfer.

    Το Colonia είναι ένα πολιτικό θρίλερ με στοιχεία ταινίας τρόμου, αλλά οι κριτικές που πήρε στο φεστιβάλ του Toronto είναι μέτριες.

    Ίσως γι’αυτό δεν θα βιαστεί κανένας να τη βγάλει στις αίθουσες της Αμερικής (δεν έχει βρει ακόμη διανομή), αν και προβάλλεται σε Γερμανία και Ελβετία στις 18 Φεβρουαρίου.

    Πάντως το trailer που κυκλοφόρησε είναι καλό.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Colonia trailer: Η Emma Watson στην τρομερή σέκτα της Χιλής του Πινοσέτ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top