F Η Christina Hendricks το νέο θύμα στο Bad Santa 2! - FilmBoy Η Christina Hendricks το νέο θύμα στο Bad Santa 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Christina Hendricks το νέο θύμα στο Bad Santa 2!


    Ερώτηση που απευθύνεται στις γυναίκες: έχετε κάποιο είδος σεξουαλικού φετίχ με τον Άη Βασίλη;

    Κι εγώ όχι θα έλεγα, αλλά φαίνεται πως στον κόσμο του Hollywood όλα επιτρέπονται και όλα μπορούν να συμβούν - ακόμα και να βγάλεις γκόμενα ντυμένος Santa!
    …Και αυτή η γκόμενα να είναι η Christina Hendricks!

    Αφού καψουρεύτηκε την μπαργούμαν Sue (Lauren Graham) στο πρώτο Bad Santa, ο Billy Bob Thornton θα γνωρίσει άλλη μια γυναίκα στην επερχόμενη συνέχεια, την οποία θα υποδύεται η Christina Hendricks!

    Η ένταξη της …πληθωρικής ηθοποιού στο Bad Santa 2 ανακοινώθηκε και επίσημα, για το ρόλο της Diane, η οποία θα ηγείται μιας φιλανθρωπικής οργάνωση, η οποία προφανώς θα γίνει ο στόχος της τελευταίας απάτης του απολαυστικού Bad Santa Willie Soke (που φυσικά θα τον υποδύεται και πάλι ο Thornton), αλλά και της μητέρας του (Kathy Bates).

    Επιπλέον, οι Marcus (Tony Cox) και Thurman Merman (Brett Kelly) επιστρέφουν από την πρώτη ταινία.

    Η Hendricks, εκτός από …οπτικό υπερθέαμα, είναι και μια καλή ηθοποιός αφού 6 υποψηφιότητες για Emmy δεν τις κερδίζεις εύκολα (άσχετα αν δεν έχει κερδίσει καμία φορά).

    Και πραγματικά, θα ήθελα να τη δω να τη μπαλαμουτιάζει ο Bad Santa, στο sequel μιας αγαπημένης Χριστουγεννιάτικης κωμωδίας.

    Το Bad Santa 2 θα σκηνοθετήσει ο Mark Waters (του πολύ καλού Mean Girls αλλά και του κακού Vampire Academy) και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα στο Μόντρεαλ.
    Η κυκλοφορία της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 23 Νοεμβρίου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Christina Hendricks το νέο θύμα στο Bad Santa 2! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top