F Το Black Panther της Marvel βρήκε σκηνοθέτη - FilmBoy Το Black Panther της Marvel βρήκε σκηνοθέτη - FilmBoy
  • Latest News

    Το Black Panther της Marvel βρήκε σκηνοθέτη


    Ο 29χρονος σκηνοθέτης Ryan Coogler είχε ένα απίστευτο 2015 και το μέλλον του στο Hollywood γίνεται ακόμη πιο φωτεινό αφού μπαίνει στη δημιουργική πλευρά του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

    Ο Coogler κέρδισε την αναγνώριση και την προσοχή της βιομηχανίας με τη δουλειά του στο Fruitvale Station, και συνεργάστηκε με τον Michael B. Jordan στο Creed, το follow up των ταινιών Rocky, το οποίο φαίνεται να πηγαίνει καλά στο κύκλωμα των φεστιβάλ.

    Μεταξύ άλλων περιζήτητων σκηνοθετών που ήταν σε συζητήσεις με την Marvel για να σκηνοθετήσει τις ταινίες της Phase 3, ο Ryan Coogler φημολογούνταν εδώ και μήνες ότι ήταν ένας κορυφαίος υποψήφιος για το Black Panther.

    Και τώρα φαίνεται πως η συμφωνία κλείδωσε, καθώς το επιβεβαίωσε το αφεντικό της Marvel Studios, Kevin Feige.

    O Μαύρος Πάνθηρας είναι ένα project που το συζητούσαν εδώ και χρόνια, και τελικά προγραμματίστηκε για το Φλεβάρη του 2018.

    Η solo ταινία του Black Panther, που περιγράφεται ως ‘γεωπολιτική περιπέτεια δράσης’ (…), θα συνδεθεί με σημαντικό τρόπο στο Avengers: Infinity War, που θα έρθει το 2018.

    Το πιο σημαντικό, αυτή είναι η πρώτη παραγωγή της Marvel με αυτόνομο μαύρο superhero ως πρωταγωνιστή.

    Το Black Panther θα αρχίσει την παραγωγή στα τέλη του επόμενου έτους το νωρίτερο, αλλά ο χαρακτήρας - που υποδύεται ο Chadwick Boseman – θα εισαχθεί τον προσεχή Μάιο με το Captain America: Civil War.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Black Panther της Marvel βρήκε σκηνοθέτη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top