F Το Alien: Covenant θα εξελίσσεται 10 χρόνια μετά το Prometheus ...και γιατί αυτά είναι καλά νέα - FilmBoy Το Alien: Covenant θα εξελίσσεται 10 χρόνια μετά το Prometheus ...και γιατί αυτά είναι καλά νέα - FilmBoy
  • Latest News

    Το Alien: Covenant θα εξελίσσεται 10 χρόνια μετά το Prometheus ...και γιατί αυτά είναι καλά νέα


    Ενώ τα πολλά στοιχεία είναι κλειδωμένα κάπου στα γραφεία του Ridley Scott, εμείς συνεχίζουμε να μαθαίνουμε μικρές λεπτομέρειες για το επερχόμενο Alien: Covenant.

    Αλλά τα σημερινά νέα δεν έρχονται αυτή τη φορά από τον λαλίστατο κύριο Scott, αλλά από την ενδυματολόγο Janty Yates, η οποία σχεδιάζει τα κοστούμια για όλες τις ταινίες του Ridley Scott από τότε που πήρε το βραβείο Όσκαρ για το Gladiator.

    Μιλώντας για το The Martian, η Yates είπε ότι ‘…το Alien: Covenant θα εξελίσσεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Prometheus’.

    Τι καταλαβαίνουμε από αυτό;
    Όπως ήταν αναμενόμενο, το Alien: Covenant αρχίζει να ακούγεται όλο και περισσότερο σαν ένα reboot που θα εστιάσει στην επαναφορά του σύμπαντος του Alien, μετά τις ανάμικτες αντιδράσεις για το Prometheus.

    Με το δεκαετή χάσμα, ο Scott και οι συνεργάτες του είναι ουσιαστικά ελεύθεροι να κάνουν ό, τι θέλουν: reboot, αναδιατάξεις και φυσικά, να δώσουν χώρο (και κυρίως αιτιάσεις) σε όλα τα Alien να επανεμφανιστούν.

    Είναι ένας έξυπνος τρόπος να αποφύγει τις δεσμεύσεις που προκάλεσε το Prometheus, αφού οι Μηχανικοί και προπάντων το Alien που εμφανίστηκε εκεί ήταν σε γενετικό στάδιο – μόλις είχε αρχίσει να διαμορφώνεται.

    Αυτό εξηγεί και το γιατί δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικά με την Elizabeth της Rapace - στο διάστημα μεταξύ των δύο ταινιών, σε αυτά τα 10 χρόνια, τα πάντα μπορεί να της έχουν συμβεί.

    Αντιθέτως, ο ρόλος της σκληρής ηρωίδας που αντιμετωπίζει τα Xenomorph έχει δοθεί στην ταλαντούχα Katherine Waterston, όπως μάθαμε πριν λίγες μέρες.

    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ανοίξουν και άλλα στόματα σχετικά με το sequel του αμφιλεγόμενου αριστουργήματος του Ridley Scott.

    Διαβάστε όλα τα νέα για το Alien: Covenant ΕΔΩ.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Alien: Covenant θα εξελίσσεται 10 χρόνια μετά το Prometheus ...και γιατί αυτά είναι καλά νέα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top