F The Nice Guys trailer: Οι αταίριαστοι Ryan Gosling και Russell Crow - FilmBoy The Nice Guys trailer: Οι αταίριαστοι Ryan Gosling και Russell Crow - FilmBoy
  • Latest News

    The Nice Guys trailer: Οι αταίριαστοι Ryan Gosling και Russell Crow


    Ο Shane Black δεν ασχολείται και πολύ με τη σκηνοθεσία.
    Ο δημιουργός των Lethal Weapon άρχισε να σκηνοθετεί το 2005 (μια από τις Ταινίες που Αδικήθηκαν, Kiss Kiss Bang Bang) αλλά ξαναπροσπάθησε το 2013 με το …Iron Man 3!

    Ωστόσο, έχει ήδη αναλάβει επίσημα το reboot του Predator, μια άλλη ταινία δράσης (μάλλον με τον Chris Hemswoorth) και έχει έτοιμη την action comedy The Nice Guys, από την οποία έχουμε το πρώτο trailer.

    Η ταινία δεν ξεφεύγει και πολύ από την buddy-cop φόρμουλα – δύο αταίριαστοι τύποι που δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο και έχουν ελάχιστα κοινά, είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν για να λύσουν μια υπόθεση.
    Με τη μόνη διαφορά ότι στο The Nice Guys κανένας από τους κύριους χαρακτήρες δεν είναι αστυνομικός.

    Το Nice Guys ακολουθεί έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ (Russell Crow) που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ιστορία γύρω από την αυτοκτονία μιας νεαρής γυναίκας. 
    Φυσικά, ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ένας φαινομενικά ανίκανος συνάδελφος (Ryan Gosling), ο οποίος έχει προηγουμένως εμπλακεί σε μια άλλη καταστροφική γι’αυτόν υπόθεση.

    Μπορούν αυτοί οι δύο τύποι να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να λύσουν την υπόθεση, να τα βάλουν με τη Μαφία και να ξεφύγουν από τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες του 1977;

    Το The Nice Guys βγαίνει στους κινηματογράφους στις 20 Μαΐου 2016. 
    Το trailer έχει άφθονες κακές λεξούλες, έτσι χαρακτηρίζεται ως red band trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Nice Guys trailer: Οι αταίριαστοι Ryan Gosling και Russell Crow Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top