F Star Trek Beyond trailer: Η εξερεύνηση του διαστήματος έχει περισσότερη δράση από όσο θέλαμε (Update) - FilmBoy Star Trek Beyond trailer: Η εξερεύνηση του διαστήματος έχει περισσότερη δράση από όσο θέλαμε (Update) - FilmBoy
  • Latest News

    Star Trek Beyond trailer: Η εξερεύνηση του διαστήματος έχει περισσότερη δράση από όσο θέλαμε (Update)


    Update: Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα του στις αίθουσες και ακόμη λιγότερες από τον τραγικό χαμό του εκ των πρωταγωνιστών Anton Yelchin, το Star Trek Beyond κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer, στο οποίο ακούγεται και το τραγούδι της Rihanna, 'Sledgehammer'.

    Έβλεπα χθες στη τηλεόραση τις καρικατούρες του Tim Burton στο Batman Returns και σκεφτόμουν ότι μπορεί να έρθει η εποχή που θα αναλάβει κάποιος Nolan να επαναξεκινήσει το Star Trek σε πιο σοβαρό και επιστημονικό mood, και μετά θα θυμόμαστε τα Star Trek του Justin Lin ξεκαρδισμένοι στα γέλια.
    Όπως κάνουμε όταν συγκρίνουμε τα Batman του Burton.

    Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε τοπ επίσημο trailer του Star Trek Beyond, ξεκίνησε μια θορυβώδης συζήτηση στα ιντερνέτια, σχετικά με το αν και πόσο καλό είναι που το νέο Star Trek του Justin Lin έγινε τόσο …Fast and Furious.

    Οι die hard Trekkies είναι ξεκάθαρα εναντίον του …actionizing του franchise.
    Η σειρά ήταν για την επιστήμη και την έρευνα, όχι για εκρήξεις και ταξίδια στο χρόνο. 

    Αλλά ο Lin, μαζί με τους σεναριογράφους Doug Jung και Simon Pegg, φαίνεται να αντιλαμβάνονται την εξερεύνηση του σύμπαντος, μόνο για να φτιάξουν μια αλά Fast & Furious action movie, με χαβαλέ, αστειάκια και έναν απειλητικό κακό που παίζει ο Idris Elba.

    Δεν λέω πως δεν είναι καλό, ίσα ίσα.
    Απλά, δεν είναι Star Trek (ειδικά υπό τους ήχους των Beastie Boys!).

    Έχουμε την επιστροφή του Chris Pine ως Kirk, του Zachary Quinto ως Spock, της Zoe Saldana ως Uhura, του Simon Pegg ως Scotty, του John Cho ως Sulu και του Karl Urban ως Bones, ενώ η Sofia Boutella (η νέα Μούμια στο The Mummy της Universal) παίζει έναν καλό χαρακτήρα alien και ο Idris Elba τον κακό.

    Το Star Trek Beyond βγαίνει στις 22 Ιουλίου.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Star Trek Beyond trailer: Η εξερεύνηση του διαστήματος έχει περισσότερη δράση από όσο θέλαμε (Update) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top