F Ρεκόρ online εισιτηρίων και καλών κριτικών το Star Wars: The Force Awakens. - FilmBoy Ρεκόρ online εισιτηρίων και καλών κριτικών το Star Wars: The Force Awakens. - FilmBoy
  • Latest News

    Ρεκόρ online εισιτηρίων και καλών κριτικών το Star Wars: The Force Awakens.



    Το Fandango.com (το απόλυτο site online πώλησης εισιτηρίων στην Αμερική) ανακοίνωσε ότι το Star Wars: The Force Awakens έχει πουλήσει περισσότερα εισιτήρια από κάθε άλλη ταινία στην ιστορία της εταιρείας (δηλαδή από το 2000).

    Και δε μιλάει μόνο για τις προπωλήσεις, αλλά για συνολικά εισιτήρια.
    Δηλαδή, το νέο Star Wars προ-πώλησε ήδη, πριν καν βγει η ταινία στις αίθουσες, περισσότερα εισιτήρια μέσω Fandango από όσα οι άλλες ταινίες πούλησαν και κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας τους!

    Και για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία, να σας πω ότι το Fandango συνεργάζεται καθημερινά με όλα τα μεγάλα multiplex της Αμερικής, αλλά και με κάθε σημαντική αίθουσα ξεχωριστά.
    Αν θέλεις να κλείσεις εισιτήριο online στις ΗΠΑ, εκεί θα μπεις.

    Από σήμερα, η λίστα των Top Five πωλήσεων εισιτηρίων όλων των εποχών μέσω Fandango είναι η παρακάτω:

    1. Star Wars: The Force Awakens (2015)
    2. Jurassic World (2015)
    3. The Hunger Games: Catching Fire (2013)
    4. Avengers: Age of Ultron (2015)
    5. The Hunger Games (2012)

    Και σε περίπτωση που δεν το ακούσατε ακόμα (το review του Γιώργου θα έρθει πιθανότατα το Σάββατο), το Star Wars: The Force Awakens έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. 

    Για την ακρίβεια, η ταινία είναι στο 95% στο Rotten Tomatoes, με 200 και πλέον κριτικές κριτικών να είναι θετικές, και μόνο περίπου 10 αρνητικές.

    Μάλιστα, μέχρι σήμερα που μιλάμε, το Force Awakens έχει καλύτερες κριτικές από όλες τις προηγούμενες Star Wars ταινίες.

    Κατά σειρά, το A New Hope και το Empire Strikes Back είχαν 94% η κάθε μία, το Return of Jedi είχε 80%, το Revenge of Sith είχε 79% και το Attack of the Clones 66%, ενώ το Phantom Menace μόλις 56%.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ρεκόρ online εισιτηρίων και καλών κριτικών το Star Wars: The Force Awakens. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top