F Misconduct trailer: Al Pacino και Anthony Hopkins για πρώτη φορά μαζί! - FilmBoy Misconduct trailer: Al Pacino και Anthony Hopkins για πρώτη φορά μαζί! - FilmBoy
  • Latest News

    Misconduct trailer: Al Pacino και Anthony Hopkins για πρώτη φορά μαζί!


    Ο Anthony Hopkins και o Al Pacino έχουν χτίσει μια σπουδαία καριέρα, ξεκινώντας και οι δύο την δεκαετία του 1960, πρωταγωνίστησαν σε μερικά από τα πιο εμβληματικά φιλμ όλων των εποχών και έχουν κερδίσει και Oscar.

    Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι δύο μαζί δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε ταινία, μέχρι τώρα.

    Στο θρίλερ Misconduct του Shintaro Shimosawa (παραγωγός στα The Grudge και The Grudge 2), οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν ως εταιρικοί αντίπαλοι - ο Hopkins είναι ένας διεφθαρμένος executive φαρμακευτικής εταιρείας, ενώ ο Pacino ανώτερος συνεταίρος σε μια υψηλού επιπέδου εταιρεία.

    Αληθινός πρωταγωνιστής όμως είναι ο Josh Duhamel, ένας δικηγόρος που βρίσκεται στη μέση των δύο και βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο σε έναν ιστό από ψέματα και ίντριγκες. 

    Το trailer που κυκλοφόρησε μάλλον δείχνει περισσότερα από όσα πρέπει.
    Ξεκινά σαν ένα νομικό θρίλερ με έναν φιλόδοξο δικηγόρο που καταφέρνει πλήγμα σε έναν σκιερό δισεκατομμυριούχο, αλλά στη συνέχεια γίνεται μια ιστορία για το πώς ο χαρακτήρας του Duhamel πηδάει κάνει σχέση με τη λάθος γυναίκα.

    Η απερίσκεπτη απόφαση του να απατήσει τη σύζυγό του (Alice Eve) με μια femme fatale (Malin Akerman) οδηγεί σε εκβιασμούς και δολοφονίες …και πιο τρομερά πράγματα. 

    Τέλος, η Julia Stiles παίζει μία εκπρόσωπο του νόμου που προφανώς προσπαθεί να συνδέσει τα κομμάτια μιας διεστραμμένης ιστορίας.

    Αν ακόμη θέλετε να δείτε τη ταινία, ή έχετε κάποια απορία για το τι θα συμβεί στο τέλος (μόνο αυτό δεν μάθαμε), περιμένετε μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2016, όταν θα βγει η ταινία στους κινηματογράφους.
    Αλλιώς, δείτε απλά το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Misconduct trailer: Al Pacino και Anthony Hopkins για πρώτη φορά μαζί! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top