F The Other Side of the Door trailer: Η Fox ανασηκώνει το πέπλο στο κόσμο των νεκρών! - FilmBoy The Other Side of the Door trailer: Η Fox ανασηκώνει το πέπλο στο κόσμο των νεκρών! - FilmBoy
 • Latest News

  The Other Side of the Door trailer: Η Fox ανασηκώνει το πέπλο στο κόσμο των νεκρών!


  Είναι καλό να βλέπεις την Twentieth Century Fox να ακολουθεί το υποσχόμενο σχέδιό της για τουλάχιστον μία low budget τρόμου κάθε χρόνο.

  Όσο τα studio θα παίρνουν ρίσκα με ανεξάρτητους δημιουργούς και όχι με άλλο ένα Paranormal Activity ας πούμε, τότε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αξιόλογες ταινίες τρόμου.  

  Το The Other Side of the Door σκηνοθέτησε ο Johannes Roberts, του κακού Storage 24 και της τηλεταινίας (και εξίσου κακής) Roadkill, αλλά φαίνεται πως το studio κάτι είδε σε αυτόν.

  Πενθώντας για την απώλεια του γιου της, μια μητέρα παλεύει με τα συναισθήματά της για την κόρη και τον σύζυγό της. 
  Αναζητά ένα τελετουργικό που θα της επιτρέψει να αποχαιρετήσει το νεκρό παιδί της, ανασηκώνοντας το πέπλο ανάμεσα στον κόσμο των νεκρών και των ζωντανών. 

  Όμως, η κόρη της γίνεται επίκεντρο τρομοκράτησης. 
  Θα πρέπει τώρα να τη προστατεύσει από το κακό που κάποτε ήταν ο αγαπημένος γιος της.

  Στο The Other Side of the Door πρωταγωνιστεί η Sarah Wayne Callies (Into the Storm), και μαζί της είναι οι Jeremy Sisto, Javier Botet και Jax Malcolm.

  Κυκλοφορεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 11 Μαρτίου 2016.
  Δείτε το επίσημο trailer.

  Αναδημοσίευση από Horrorant.


  • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: The Other Side of the Door trailer: Η Fox ανασηκώνει το πέπλο στο κόσμο των νεκρών! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
  Scroll to Top