F Ο σκίουρος του Ice Age πάει Διάστημα στο short Cosmic Scrat-tastrophe - FilmBoy Ο σκίουρος του Ice Age πάει Διάστημα στο short Cosmic Scrat-tastrophe - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκίουρος του Ice Age πάει Διάστημα στο short Cosmic Scrat-tastrophe


    Οι Αμερικανοί που θα πάνε στις αίθουσες να δουν τον Snoopy και το Peanuts Movie του, θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι το νέο promo short του Ice Age, με τίτλο Cosmic Sctat-tastrophe.

    Ο προϊστορικός σκίουρος Scrat κυνηγάει το βελανίδι εδώ και χρόνια, σε όλα τα πιθανά μέρη της Γης.
    Θέμα χρόνου ήταν να πάει και στο διάστημα …παρέα φυσικά με το αγαπημένο του χόμπι: να θάψει το βελανίδι κάπου …έστω και σε κάποιο μετεωρίτη.

    Πρόκειται για την επιτυχημένη τακτική της 20th Century Fox να βγάζει ένα 5λεπτο short αρκετά πριν τη πρεμιέρα της επόμενης Ice Age ταινίας.

    Το Ice Age: Collision Course θα βγει στις 22 Ιουλίου του 2016, αλλά σήμερα θα απολαύσουμε άλλη μία περιπέτεια του πιο αγαπημένου σκίουρου στην ιστορία του σινεμά.

    Πάντως, κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα δούμε τους προιστορικούς Sid, Manny, Diego και φυσικά τον Scrat να σουλατσάρουν στη Νέα Υόρκη του σήμερα.

    Γιατί αν ο Scrat τα κατάφερε να βγει τσάρκα στο διάστημα, τι πιο εύκολο ένα ταξίδι στο χρόνο.
    Δε συμφωνείτε;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκίουρος του Ice Age πάει Διάστημα στο short Cosmic Scrat-tastrophe Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top