F Filmboy Podcast: Episode 12 - Star Wars, Hatefull 8, Warcraft, Ant-Man - FilmBoy Filmboy Podcast: Episode 12 - Star Wars, Hatefull 8, Warcraft, Ant-Man - FilmBoy
  • Latest News

    Filmboy Podcast: Episode 12 - Star Wars, Hatefull 8, Warcraft, Ant-Man


    Στην τρίτη εκπομπή της χρονιάς, μιλήσαμε για τα trailer των Star Wars: The Force Awakens, το H8Full Eight του Tarantino και το Warcraft και είπαμε τις εντυπώσεις μας από το Ant-Man που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε DVD/Bluray.

    O Κώστας Κίτσιος και ο Τάσος Σαμπάρ συνεχίζουν την εκπομπή τους κάθε Σάββατο ή Κυριακή Live, με ωραία μουσική και χαλαρή, αλά Filmboy, διάθεση!

    Νέα για την ώρα της επόμενης εκπομπής απο τη σελίδα του Filmboy στο Facebook, τη σελίδα του Monkey Radio στο Facebook και στον Spreaker όπου μπορείς να βρεις όλες τις προηγούμενες εκπομπές.

    Στα σχόλια, μπορείς να μας προτείνεις θέματα και να πεις την άποψη σου για τα θέματα που συζητήθηκαν, αλλά και να προτείνεις θέμα για την επόμενη εκπομπή!

    Enjoy!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Filmboy Podcast: Episode 12 - Star Wars, Hatefull 8, Warcraft, Ant-Man Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top