F Το απίστευτο cast που θέλει να έχει η Warner για το Justice League Dark! - FilmBoy Το απίστευτο cast που θέλει να έχει η Warner για το Justice League Dark! - FilmBoy
  • Latest News

    Το απίστευτο cast που θέλει να έχει η Warner για το Justice League Dark!


    Αν πάτε πίσω στα σκοτεινά δρομάκια του σύμπαντος της DC, θα βρείτε πολλούς περίεργους και σκοτεινούς χαρακτήρες.

    Πίσω στο 2012, ο Guillermo del Toro περπάτησε αυτά τα δρομάκια και κατέληξε να κάνει σχέδια για την Justice League Dark, μια πιο σκιερή και εκκεντρική ομάδα υπερηρώων της DC.

    Η Justice League Dark ή JLD, είναι μια ομάδα λιγότερο γνωστών συναδέλφων τους, αλλά τα παιδιά αυτά δεν αστειεύονται.

    Η ομάδα, που αποτελείται από τον John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna, Etrigan the Demon και Madame Xanadu, μάχονται απόκοσμες απειλές που ο Superman και ο Batman δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν.

    Στο σήμερα, ο del Toro το παράτησε, κανένας νέος σκηνοθέτης δεν έχει αναλάβει επίσημα και γενικά το project έχει μείνει στάσιμο.
    Μέχρι χθες όμως, αφού η Warner Bros και ο παραγωγός Scott Rudin προχώρησαν το θέμα.

    Το Latino-Review ανέφερε ότι το studio πλησίασε τον Ron Perlman για το ρόλο του Swamp Thing, τη Monica Bellucci για αυτόν της Madame Xanadu και έναν εκ των Colin Farrell και Ewan McGregor για το ρόλο του Constantine, με τον άλλο να πηγαίνει για τον Etrigan the Demon.

    Για τους ρόλους των Deadman και Zatanna, το studio θέλει έναν κωμικό ηθοποιό και μια μαύρη ή ισπανόφωνη ηθοποιό, αντίστοιχα.

    Δύο από τους χαρακτήρες έχουν εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη σε δικά τους project.

    Ο Constantine, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της DC / Vertigo, απεικονίστηκε από τον Keanu Reeves πριν χρόνια στη μεγάλη οθόνη και πιο πρόσφατα από τον Matt Ryan σε μια βραχύβια τηλεοπτική σειρά.

    Ο Βάλτος (Swamp Thing) ξεπετάχτηκε από τις σελίδες των comic στη μεγάλη οθόνη την δεκαετία του '80, με έναν απαράδεκτο και κιτς τρόπο, και λίγο αργότερα σε μια επίσης τραγική τηλεοπτική σειρά.

    Επιπλέον, το Heroic Hollywood έγραψε ότι ο Ben Mendelsohn είναι η επιλογή του studio για τον κύριο villain, Anton Arcane. 
    Ο Mendelsohn όμως θα υπογράψει μόνο αν εγκρίνει τον αντικαταστάτη του del Toro στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Θεωρείται ένας πολύ καλός ηθοποιός που η Warner δεν θέλει να χάσει, οπότε θα δώσει προτεραιότητα στην εξεύρεση ενός ικανού σκηνοθέτη. 

    Ο Arcane είναι ένας επιστήμονας που έχει εμμονή με την εξεύρεση του μυστικού της αθανασίας καθ 'οιονδήποτε τρόπο αυτό καταστεί δυνατόν, και είναι η Nemesis του Swamp Thing.

    Όλα τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά είναι ακόμα μια ένδειξη ότι το studio κινείται δυναμικά με αυτό το συναρπαστικό έργο. 

    Καιρός είναι η Warner να πάρει ρίσκα σε ότι αφορά τα comics.
    Το Man of Steel για παράδειγμα παραήταν σοβαρό και η αλλαγή στο ύφος με το επερχόμενο Suicide Squad και αργότερα το Legends of Tomorrow είναι εμφανής.

    Θα έπρεπε νωρίτερα να παραδειγματιστούν από τις επιτυχίες της Marvel.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το απίστευτο cast που θέλει να έχει η Warner για το Justice League Dark! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top