F Barbershop 3 trailer: Το μπαρμπέρικο του Ice Cube - FilmBoy Barbershop 3 trailer: Το μπαρμπέρικο του Ice Cube - FilmBoy
  • Latest News

    Barbershop 3 trailer: Το μπαρμπέρικο του Ice Cube


    Το Barbershop είναι ένα franchise που δεν έχουμε παρακολουθήσει εδώ στο FilmBoy.
    Γιατί;  Μα γιατί το πρώτο φιλμ βγήκε το 2002, 13 χρόνια πριν δηλαδή, και το sequel του το 2004, όταν ακόμη το FilmBoy δεν υπήρχε ούτε καν σαν σκέψη.

    Κάπου στη τηλεόραση είδα το Beauty Shop όμως, το συμπαθητικό spin-off του Barbershop, με τη Queen Latifah να ανοίγει το δικό της Κατάστημα Ομορφιάς.

    Να που η εμπειρία μου αυτή θα φανεί κάπου χρήσιμη μετά από τόσα χρόνια, γιατί το Barbershop 3: The Next Cut προσπαθεί να συνδυάσει τους δύο κόσμους (του ανδρικού κουρείου και του καταστήματος ομορφιάς  δηλαδή), οι οποίοι συνασπίζονται για να καταπολεμήσουν την αυξανόμενη βία των συμμοριών στους δρόμους του Σικάγο και στη γειτονία γύρω από το κουρείο.

    Το κομμωτήριο του Calvin (Ice Cube) συνεργάζεται πλέον στενά με τη beauty shop της Angie (Regina Hall) για να σχηματίσουν ένα ενιαίο μέρος για άνδρες και γυναίκες.

    Μερικοί από τους πελάτες δεν φαίνεται να είναι και πολύ χαρούμενοι , αλλά αυτή η εναλλαγή των χαρακτήρων (ο gay κομμωτής, η …σεξολόγα κομμώτρια, το mucho αφεντικό, ο συνταξιούχος κουρέας κλπ) μάλλον θα κάνει καλό στη ταινία.

    Όλα αυτά όμως είναι η δευτερεύουσα ιστορία, καθώς η πραγματική πλοκή επικεντρώνεται και στις δύο πλευρές του καταστήματος που ενώνονται για να αποτρέψουν το Σικάγο να καταστραφεί από τη βία των συμμοριών.

    Το ταλαντούχο – εξ ολοκλήρου black – cast περιλαμβάνει επίσης τον Cedric the Entertainer, τον Anthony Anderson, τον Sean Patrick Thomas, τη ράπερ Nicki Minaj, τη Garcelle Beauvais και τον ράπερ Tyga

    Όσο για τη Queen Latifah, φαίνεται να βρίσκεται ακόμα στην Ατλάντα, εκτός κι αν εμφανιστεί σε κάποιο cameo.

    Το Barbershop 3: The Next Cut είναι σε σκηνοθεσία Malcolm D. Lee (του Scary Movie 5) και θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 15 Απριλίου 2016.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Barbershop 3 trailer: Το μπαρμπέρικο του Ice Cube Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top