F Transformers 5 και ένα animated prequel στα σχέδια της Paramount! - FilmBoy Transformers 5 και ένα animated prequel στα σχέδια της Paramount! - FilmBoy
  • Latest News

    Transformers 5 και ένα animated prequel στα σχέδια της Paramount!


    Πώς γίνεται μία ταινία να μην αρέσει σε κανένα και να κάνει ένα σωρό συνέχειες, είναι απορίας άξιο! 

    Η τελευταία ταινία των Transformers για παράδειγμα δεν άρεσε σε κανέναν, αλλά ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.

    Επειδή όμως τα κινηματογραφικά στούντιο έχουν μάθει να κρίνουν εκ του αποτελέσματος στα ταμεία, η Paramount προχώρησε ήδη σε έναν σχεδιασμό διεύρυνσης του άκρως εμπορικού προϊόντος της. 

    Με άλλα λόγια, το franchise των Transformers θα μεγαλώσει.

    Ήδη ο κινηματογραφικός κολοσσός έδωσε το πράσινο φως για την δημιουργία της 5ης κατά σειρά ταινίας Transformers, το σενάριο της οποίας έχει ήδη αναθέσει στον Akiva Goldsman.

    Ωστόσο περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχέδια για την δημιουργία ενός animated prequel που θα εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν στην φυγή των Transformers από τον πλανήτη τους Cybertron, στη Γη. 

    Το σενάριο  αυτής της prequel ταινίας κινουμένων σχεδίων θα αναλάβει το συγγραφικό team του Ant-Man, Andrew Barrer και Gabriel Ferrari.

    Προσωπικά και τα 3 ονόματα τα έχω συνδέσει με την μετριότητα αλλά ας κρίνω και εγώ εκ του αποτελέσματος. 

    Το σίγουρο είναι πως ταινίες όπως τα Transformers θα δημιουργούνται πάντα για όσο η 3D τεχνολογία σαγηνεύει τους θεατές στις αίθουσες.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Transformers 5 και ένα animated prequel στα σχέδια της Paramount! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top