F Love 3D trailer: Τρισδιάστατο σεξ από τον σκηνοθέτη του Irreversible! - FilmBoy Love 3D trailer: Τρισδιάστατο σεξ από τον σκηνοθέτη του Irreversible! - FilmBoy
  • Latest News

    Love 3D trailer: Τρισδιάστατο σεξ από τον σκηνοθέτη του Irreversible!


    Τον Μάιο που μας πέρασε, ο Gaspar Noe, ο Αργεντίνος σκηνοθέτης του σοκαριστικού Irreversible, έφερε το αμφιλεγόμενο X-rated ρομάντζο του Love, στις Κάννες, ενώ τώρα συνεχίζει στην Αθήνα για τις Νύχτες και στο Toronto.

    Σύντομα, αυτή η ερωτική 3D ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες, έτσι το πρώτο trailer έρχεται για να μας δώσει μια ιδέα από την …διεργετική ιστορία.

    Το Love ακολουθεί τον Karl Glusman ως Murphy, έναν νεαρό άνδρα ο οποίος καταλήγει σε ένα ταξίδι αναζήτησης της φίλης του, με την οποία πέρασαν μαζί δύο υπέροχα χρόνια.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, στο trailer δεν υπάρχουν ακατάλληλες σκηνές, αλλά μη γελιέστε – πρόκειται για καλλιτεχνική τσόντα.

    Το ερώτημα είναι κατά πόσον αυτή η ταινία είναι απλά μια άσκοπη χρήση του σεξ και του γυμνού σε 3D, ή αν πραγματικά προσθέτει κάτι στην αφήγηση.
    Πάντως, οι εικόνες είναι εκπληκτικές, και φαίνεται να υπάρχει μια ελκυστική κι ενδιαφέρουσα ιστορία για να δεις.

    Το Love 3D θα ανοίξει στην Αμερική στην Νέα Υόρκη στις 30 Οκτωβρίου και σε ολόκληρη την Αμερική στις 6 Νοεμβρίου, και στην Ελλάδα στις 22 Οκτωβρίου.
    Προφανώς, όχι στα multiplex…



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Love 3D trailer: Τρισδιάστατο σεξ από τον σκηνοθέτη του Irreversible! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top