F Heroes news: Watchmen, Uncanny X-Men, Wonder Woman: Earth One, X-Men 92 - FilmBoy Heroes news: Watchmen, Uncanny X-Men, Wonder Woman: Earth One, X-Men 92 - FilmBoy
  • Latest News

    Heroes news: Watchmen, Uncanny X-Men, Wonder Woman: Earth One, X-Men 92


    Τα λόγια φαντάζουν περιττά για το Watchmen των Alan Moore και Dave Gibbons, ένα από τα καλύτερα και πιο πολυβραβευμένα έργα ανεξαρτήτως τέχνης, που μαζί με τα Dark Knight Returns, V for Vendetta και άλλα, επανακαθόρισαν την εικόνα των κόμικ πίσω στα 80’s. 

    Με αρκετά κόμικ αλλά και παλιότερα κινηματογραφικά franchise να έχουν βρει τον δρόμο τους για την τηλεόραση, δεν αποκλείεται τελικά να δούμε κάτι παρόμοιο και για τους Watchmen.

    Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.




    Αρκετές φορές έχουμε δει μακροχρόνιους τίτλους να αλλάζουν αρίθμηση και να μετατρέπονται σε νέα volumes αλλά να οδηγούνται στην αρχική τους αρίθμηση για ένα και μόνο τεύχος, το οποίο κλείνει κάποιον στρογγυλό αριθμό όπως 500, 600 ή 700. 

    Το 600ο τεύχος των Uncanny X-MenUncanny X-Men #36) θα σηματοδοτήσει  το τέλος του run από τον συγγραφέα Brian Michael Bendis (είχε αναλάβει παραμάσχαλα και το All-New X-Men) και την παράδοση της σκυτάλης στον νέο πλήρως αλλαγμένο Uncanny τίτλο από τους Cullen Bunn και Greg Land, όπου μετά και το πέρας του Secret Wars η ομάδα θα απαρτίζεται πλέον από τους Archangel, Fantomex, M, Magneto, Mystique, Psylocke και Sabretooth. 

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.




    Ύστερα από τα τρία volumes για τον Superman, τα δύο για τον Batman και ένα για τους Teen Titans, το εναλλακτικό σύμπαν των Earth One graphic novels θα επεκταθεί από του χρόνου και σε άλλους αγαπημένους υπερήρωες της DC Comics.

    Γνωρίζαμε από καιρό πως η Wonder Woman θα ήταν η επόμενη στη σειρά, μόνο που είχαν καθυστερήσει αρκετά την οριστική χρονιά στην οποία θα κυκλοφορούσε, η οποία θα είναι τελικά η επόμενη.  

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.




    Ένα από τα καλά tie-ins και ιδέες του Secret Wars ήταν και το X-Men ’92 που αποτελούσε κομμάτι του Secret Wars: Warzones και ήταν εμπνευσμένο από το στυλ της κορυφαίας animated σειράς των 90’s (1992-1997). 

    Αυτές τις μέρες έλαβε χώρα στη Βαλτιμόρη, το συνέδριο Diamond Retailer στο οποίο ανακοινώθηκε από την Marvel πως ο τίτλος θα συνεχιστεί ως ongoing από τη νέα χρονιά. 

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Heroes news: Watchmen, Uncanny X-Men, Wonder Woman: Earth One, X-Men 92 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top