F Έτσι θα ήταν το Evil Dead 4, αν... - FilmBoy Έτσι θα ήταν το Evil Dead 4, αν... - FilmBoy
  • Latest News

    Έτσι θα ήταν το Evil Dead 4, αν...


    Από το 1992 που το Army of Darkness βγήκε στις αίθουσες, οι οπαδοί του θρυλικού franchise πιέζανε τον Sam Raimi αλλά και τον πρωταγωνιστή Bruce Campbell για …ακόμη περισσότερο Ash.

    Μέσα σε αυτά τα χρόνια, πολλά τρελά ακούστηκαν.
    Κάποτε, υπήρξε ακόμη και η ιδέα μιας ταινίας με τίτλο 'Freddy vs. Jason vs. Ash' (!), που θα ήταν η συνέχεια του Freddy vs. Jason

    Ενώ υπήρξαν ακόμη και εταιρείες που ισχυρίστηκαν πως διαθέτουν τα δικαιώματα του Army of Darkness, και θα προχωρούσαν εκείνες σε κάποιο sequel, χωρίς τη συγκατάθεση της Universal.

    Και κάπου εκεί, ο Sam Raimi αποφάσισε το 2013 να κάνει ένα remake του πρώτου Evil Dead, το οποίο σκηνοθέτησε ο Fede Alvarez, και το οποίο, αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν ήταν καθόλου κακό (αν και παραήταν σοβαρό για Evil Dead).

    Εκεί που τσιμπήσαμε όμως όλοι, ήταν όταν είδαμε τον Bruce Campbell να φορά …τη στολή του Ash, ξανά μετά από 23 χρόνια, για τη σειρά Ash vs. Evil Dead, η οποία θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα.
    Και οι πιέσεις για ένα sequel εντάθηκαν.

    …Και τελικά, κάτι κερδίσαμε.
    Ο ίδιος ο Raimi αποκάλυψε συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση του Evil Dead 4!

    Το Screen Crush συντόνισε ένα Q & A μετά από μια ειδική προβολή του Ash vs Evil Dead, το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων τη Xena, Lucy Lawless και φυσικά τον Raimi.

    Όταν ένας από το κοινό τον ρώτησε για το εναλλακτικό φινάλε του Army of Darkness (ο Raimi ήθελε να τελειώσει με τον Ash να επιστρέφει στο Μεσαίωνα, αλλά η Universal επέμενε για ένα …πιο ευοίωνο φινάλε), ο Raimi τους άφησε σύξυλους μιλώντας για το στόρυ που θα είχε το Evil Dead 4!

    Είπε πως πριν εμφανιστεί ως ιδέα το Ash vs. Evil Dead, εκείνος και ο αδελφός του Ivan εργάζονταν σε ένα σενάριο για την 4η Evil Dead ταινία.

    Το τολμηρό τους σχέδιο ήταν να κάνουν μια ταινία με πρωταγωνιστές δύο Ash, έναν από κάθε εναλλακτικό φινάλε του Army of Darkness.

    Με άλλα λόγια, το Evil Dead 4 θα συνέχιζε το ταξίδι του Ash σε δύο timelines, με δύο παράλληλες ιστορίες: Τον Ash στο παρόν και τον Ash στο μέλλον.

    Πάντως εξήγησε ότι τεχνικά, το Ash vs Evil Dead είναι στη πραγματικότητα το 4ο Evil Dead και πως, για να μην γίνει υπερβολικά περίπλοκη η σειρά, αποφάσισαν να επικεντρωθούν στον τωρινό Ash και να αφήσουν τον μελλοντικό για αργότερα.

    Αυτά.
    Δηλαδή, θα έπρεπε να ανοίξεις εγκυκλοπαίδεια για να καταλάβεις ακριβώς την ταινία …που επαναλαμβάνω, δεν έγινε ποτέ γιατί ήρθε η σειρά.
    Ή αν είσαι φανατικός οπαδός του Evil Dead.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έτσι θα ήταν το Evil Dead 4, αν... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top