F Alvin and the Chipmunks: The Road trailer: Το παιδικό που τα βάζει με το νέο Star Wars! - FilmBoy Alvin and the Chipmunks: The Road trailer: Το παιδικό που τα βάζει με το νέο Star Wars! - FilmBoy
  • Latest News

    Alvin and the Chipmunks: The Road trailer: Το παιδικό που τα βάζει με το νέο Star Wars!


    Εντάξει, δεν θα πάνε όλοι να δουν το Star Wars: The Force Awakens στις 18 Δεκεμβρίου.
    Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε η 20th Century Fox, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται ότι έβαλε ένα παιδικό την ίδια ημερομηνία.

    Κι αν σκέφτεστε πως υπάρχουν και οι επόμενες εβδομάδες, σας θυμίζω ότι το άνοιγμα μιας ταινίας στην Αμερική είναι η αρχή και το τέλος της πορείας της στο box office.

    Κάποιοι γονείς λοιπόν, θα αναγκαστούν να πάνε στο Alvin and the Chipmunks: The Road, δεχόμενοι το παιδαριώδη χιούμορ που άλλωστε είναι καλοδεχούμενο λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

    Αν και αυτό το sequel δεν φαίνεται να είναι μια κωμωδία που θα λειτουργούσε εξίσου στα παιδιά και στους ενήλικες, οι παραγωγοί σκέφτηκαν να πάρουν κάποιους ηθοποιούς δημοφιλών ενήλικων σειρών, σε μικρούς ρόλους.

    Για παράδειγμα, θα δείτε την μαύρη πρωταγωνίστρια του Orange Is The New Black, Uzo Aduba σε ένα μικρό ρόλο στην ασφάλεια του αεροδρομίου, ή τον Tony Hale του Arrested Development να δέχεται επίθεση από τα ζώα.

    Και φυσικά, ο Jason Lee επιστρέφει ως Dave, με την Kimberly Williams-Paisley να είναι το νέο του love interest και τον Josh Green στο ρόλο του γιου της, που απλά δεν του αρέσει η ιδέα να μπουν στην οικογένεια των ομιλούντων μικρών chipmunks.

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η παραγωγή προσέλαβε γνωστά ονόματα για τις φωνές, όπως ο Justin Long, η Anna Faris, η Kaley Cuoco (από το Bing Bang Theory) και η Christina Applegate, αφού έτσι όπως μιλάνε δεν τα καταλαβαίνει κανείς.
    Αλλά, δικά τους είναι τα λεφτά.

    Στη σκηνοθεσία είναι για πρώτη φορά στο franchise, ο Walt Becker.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Alvin and the Chipmunks: The Road trailer: Το παιδικό που τα βάζει με το νέο Star Wars! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top