F Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε ένα sequel του The Cabin in the Woods; - FilmBoy Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε ένα sequel του The Cabin in the Woods; - FilmBoy
  • Latest News

    Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε ένα sequel του The Cabin in the Woods;


    Κοινή συναίσθηση μεταξύ των οπαδών του τρόμου είναι ότι το Cabin in the Woods ήταν ένα διασκεδαστικό, πανέξυπνο και τελικά εξαιρετικό φιλμ που αγκάλιαζε και σατίριζε συγχρόνως τα κλισέ του είδους. (άσχετα από την δική μας κριτική).

    Όποιος το έχει δει (όλοι δηλαδή), γνωρίζει το επικό φινάλε, το οποίο θα μπορούσε να είναι το τέλος …αλλά θα μπορούσε να δώσει και τροφή για ένα sequel.

    Έτσι, οι ερωτήσεις που κάνουν στον σκηνοθέτη Drew Goddard ή στον σεναριογράφο Joss Whedon κάθε φορά που τους συναντούν ή εκείνοι μιλάνε σε κάποιο Μέσο, αφορούν την πιθανότητα του Cabin in the Woods 2.

    Πρόσφατα, ο Goddard είπε στο Cinema Blend:


    'Θέλουν να το κάνουν. Μιλήσαμε με τον Joss γι’αυτό …και εμείς δεν θέλουμε.Δε θέλουμε να το χαλάσουμε.
    Πάντα σκεφτόμουν κατά αυτό τον τρόπο.Δεν θέλουν όλοι να γίνουν franchise.Ξέρεις, θα θελήσουμε να το κάνουμε μόνο όταν θα είμαστε ενθουσιασμένοι γι 'αυτό. 
    Δεν με νοιάζει, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε. 
    Υπάρχει κάτι που να μας ενθουσιάσει;Το σύμπαν της ταινίας είναι αρκετά συναρπαστικό βέβαια, οπότε μιλάμε γι 'αυτό που και που.Δε ξέρω… 
    Αν μου λέγατε να πω με σιγουριά, θα σας έλεγα πως …εξαρτάται πώς θα ξυπνήσουμε το πρωί, ο Joss κι εγω.Μπορώ εύκολα να μας φανταστώ με ένα ποτό στο χέρι και να λέμε ‘…τι θα γινόταν αν κάναμε αυτό;’.Αλλά, επίσης, μπορεί να λέμε ‘Η ταινία είναι πολύ καλή. Δεν χρειάζεται να την επανεξετάσουμε.

    Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση για ένα sequel. 
    Το κάνεις μόνο αν κάτι σου ταιριάζει, δεν το πιέζεις.
    Εξάλλου, οι πιθανότητες λένε πως ένα sequel δεν θα έχει ποτέ τη φυσικότητα και την έκπληξη του πρώτου φιλμ.

    Εσείς τι λέτε;
    Θέλετε ένα sequel του Cabin in the Woods;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε ένα sequel του The Cabin in the Woods; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top