F Ραντεβού στο Σινεμά: Η σπάνια ταινία του Peter Sellers επιστρέφει στις αίθουσες - FilmBoy Ραντεβού στο Σινεμά: Η σπάνια ταινία του Peter Sellers επιστρέφει στις αίθουσες - FilmBoy
  • Latest News

    Ραντεβού στο Σινεμά: Η σπάνια ταινία του Peter Sellers επιστρέφει στις αίθουσες


    Τον περασμένο Ιούνιο εμφανίστηκε στις ελληνικές αίθουσες μια ταινία που ελάχιστοι είχανε δει, μια κωμωδία με τον Peter Sellers του 1957 με τίτλο The Smallest Show on Earth (ελληνικός τίτλος Ραντεβού Στο Σινεμά).

    Ο αγαπημένος Peter Sellers υποδύεται (σε ηλικία 32 ετών) τον 60χρονο μηχανικό προβολής ενός ετοιμόρροπου κινηματογράφου που οι δύο νέοι κληρονόμοι του, αποφασίζουν να τον πουλήσουν …αφού πρώτα τον λειτουργήσουν για ξεκάρφωμα.

    Τα ευτράπελα που θα συμβούν είναι πέρα από κάθε φαντασία (μερικά θα διαβάσατε στο review ΕΔΩ), σε μια συγκλονιστική classic κωμωδία που θα εκτιμήσουν όσοι αναγνωρίζουν τη μαγεία του σινεμά και της αίθουσας.

    Στο review γράφω:
    Αυτό το καλοκαίρι το δύσκολο, πρέπει να ξαναθυμηθούμε γιατί αγαπάμε το σινεμά.
    Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με αυτό, οφείλουμε στον εαυτό μας να ταξιδέψουμε πίσω, να γελάσουμε, να αφήσουμε τη χρυσόσκονη του παλιού καλού ρομαντικού κινηματογράφου να ελαφρύνει τις καρδιές μας.

    Το Ραντεβού στο Σινεμά θα προβάλλεται στον θερινό κινηματογράφο ΟΑΣΙΣ (Πρατίνου 7, Παγκράτι) από σήμερα 10 Σεπτεμβρίου και για όλη την εβδομάδα (ώρες 9.00 και 11.00).

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ραντεβού στο Σινεμά: Η σπάνια ταινία του Peter Sellers επιστρέφει στις αίθουσες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top