F Carol trailer: Cate Blanchett και Rooney Mara είναι το απαγορευμένο ζευγάρι του 1950 - FilmBoy Carol trailer: Cate Blanchett και Rooney Mara είναι το απαγορευμένο ζευγάρι του 1950 - FilmBoy
  • Latest News

    Carol trailer: Cate Blanchett και Rooney Mara είναι το απαγορευμένο ζευγάρι του 1950


    Η Weinstein Company μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες trailer της ταινίας Carol, με πρωταγωνίστριες τις Cate Blanchett και Rooney Mara ως δύο γυναίκες μπλεγμένες σε μια αναπάντεχη ερωτική σχέση στη δεκαετία του ‘50 στη Νέα Υόρκη. 

    Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη, το Carol είναι ‘…μια προσαρμογή του μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, The Price of Salt, το οποίο ακολουθεί δύο γυναίκες από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, που αναπτύσσουν μια αναπάντεχη ερωτική σχέση στα 50’s στη πόλη της Νέας Υόρκης, όπου τα συμβατικά πρότυπα της εποχής θα αμφισβητήσουν την ορθότητα της αναμφισβήτητης έλξης τους.

    Μια νεαρή γυναίκα στα 20 της, η Therese Belivet (Mara), υπάλληλος ενός πολυκαταστήματος του Μανχάταν που ονειρεύεται μια πιο γεμάτη ζωή, συναντά την Carol (Blanchett), μια δελεαστική γυναίκα παγιδευμένη σε έναν βολικό αλλά χωρίς αγάπη, γάμο. 

    Μετά την πρώτη σπίθα και την αθωότητα της πρώτης τους συνάντησης, η σχέση τους γίνεται όλο και πιο στενή.

    Και ενώ η Carol ξεφεύγει από τα όρια του γάμου, ο σύζυγός της (Kyle Chandler) αρχίζει να αμφισβητεί τις αρμοδιότητές της ως μητέρα και ο δεσμός της με τη Therese και η στενή της σχέση με την καλύτερη της φίλη, Abby (Sarah Paulson) έρχονται στο φως.

    Είναι η πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Todd Haynes από το 2007, αλλά με τις ερμηνείες των Blanchett και Mara η παρουσία ή έστω η συζήτηση γύρω από τα Oscar είναι βέβαιη.

    Το Carol θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 20 Νοεμβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Carol trailer: Cate Blanchett και Rooney Mara είναι το απαγορευμένο ζευγάρι του 1950 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top