F Rock the Kasbah trailer: Ο Bill Murray στο Αφγανιστάν για το νέο αστέρι του American Idol - FilmBoy Rock the Kasbah trailer: Ο Bill Murray στο Αφγανιστάν για το νέο αστέρι του American Idol - FilmBoy
  • Latest News

    Rock the Kasbah trailer: Ο Bill Murray στο Αφγανιστάν για το νέο αστέρι του American Idol


    Χάρη στις τρέλες αλλά και το πάθος του Bill Murray στο πρόσφατο Comic Con, όπου γυρόφερνε, υπέγραφε αυτόγραφα και φωτογραφιζόταν ακούραστα με τους φανς, το Rock the Kasbah έχει αποκτήσει μια θετική αύρα.

    Η νέα ταινία του Barry Levinson βασίζεται κυρίως στην κωμική ενέργεια του πρωταγωνιστή Murray και στο σπουδαίο supporting cast (που περιλαμβάνει τους Kate Hudson, Zooey Deschanel, Danny McBride, Scott Caan και Bruce Willis.

    Ο μάνατζερ Richie Lanz (Bill Murray) σέρνεται στην πολεμο-βαμμένη Καμπούλ στο Αφγανιστάν από την τελευταία εναπομείναντα πελάτισσά του (Zooey Deschanel), και εκεί ανακαλύπτει τη Salima Khan (Leem Lubany), μία έφηβη Παστούν με όμορφη φωνή και θαρραλέο όνειρο να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διαγωνιστεί στην εθνική τηλεόραση στην Αφγανική έκδοση του ‘American Idol’. 

    Ο Richie συνεργάζεται με μια πονηρή πόρνη (Kate Hudson), ένα ζευγάρι κερδοσκόπων του πολέμου (Danny McBride και Scott Caan) και έναν ακραίο μισθοφόρο (Bruce Willis) και υπομένοντας τις επικίνδυνες πολιτιστικές προκαταλήψεις, μανατζάρει τη νέα προστατευόμενη του για να γίνει το νέο Αστέρι του Αφγανιστάν’.

    Μια δραματική κωμωδία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, που βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 23 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rock the Kasbah trailer: Ο Bill Murray στο Αφγανιστάν για το νέο αστέρι του American Idol Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top