F Γιατί έφυγε ο Bruce Willis από τη νέα ταινία του Woody Allen; (Update) - FilmBoy Γιατί έφυγε ο Bruce Willis από τη νέα ταινία του Woody Allen; (Update) - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί έφυγε ο Bruce Willis από τη νέα ταινία του Woody Allen; (Update)


    Update: Ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι οδήγησε στην αποχώρηση του Bruce Willis, αλλά φαντάζομαι πως the show must go on.
    Παρά το γεγονός ότι γύρισε μερικές από τις σκηνές του, ο Willis δεν είναι πλέον στη ταινία και το ρόλο του θα παίξει τώρα ο Steve Carell.

    Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να ανεβάσω θέμα με τον Bruce Willis στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Woody Allen, έρχεται η είδηση πως ο Willis έφυγε από τη ταινία.

    Ο Bruce Willis ήταν ένα από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για το cast της άτιτλης ακόμη ταινίας του Woody Allen, μαζί με τους Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart και άλλους.

    Ο Willis δεν είναι πλέον μέρος της παραγωγής και μάλιστα υπάρχουν μερικές αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους.

    Το Deadline ισχυρίζεται ότι ήταν απλά θέμα προγραμματισμού. 
    Ο Willis υποτίθεται ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μια θεατρική προσαρμογή του Misery του Stephen King στο Broadway, και το έργο του σχετικά με την παραγωγή αυτή επηρεάζει τα γυρίσματα της ταινίας του Allen

    Ωστόσο, αυτή η δέσμευσή του Willis δεν προέκυψε τώρα, αλλά πριν πολύ πολύ καιρό (από τον Μάρτιο), οπότε δεν μπορεί να είναι αυτός ο λόγος.

    Εξάλλου, μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν εικόνες με τον Willis στο set της νέας ταινίας του Woody Allen στο Λος Άντζελες (δείτε παρακάτω). 
    Άρα, δεν είναι θέμα προγραμματισμού, αφού ο Willis είχε ήδη γυρίσει σκηνές από τον ρόλο του.



    Το The Wrap φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα, αφού ανέφερε ότι ο Willis στην πραγματικότητα απολύθηκε από την ταινία!

    Δεν θα ήταν περίεργο ένας νευρωτικός και εκκεντρικός σκηνοθέτης, όπως ο Allen, να είχε πρόβλημα με τον Bruce Willis

    Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που ακούμε ένα σκηνοθέτη να λέιε ότι ο star του Die Hard είναι δύσκολος στις συνεργασίες του – ρωτήστε τους Kevin Smith και Antoine Fuqua, οι οποίοι σκηνοθέτησαν αντίστοιχα τα Cop Out και Tears of the Sun.

    Από την άλλη, ο Allen είναι γνωστό πως αλλάζει τους ηθοποιούς του στα γυρίσματα.
    Για παράδειγμα, αντικατέστησε τον Michael Keaton στο The Purple Rose of Cairo με τον Jeff Daniels μετά από 10 ημέρες γυρισμάτων.

    Σίγουρα θα μάθουμε όλα τα στοιχεία σύντομα (το Hollywood δεν είναι CIA να περιμένεις 30 χρόνια για την αλήθεια).





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί έφυγε ο Bruce Willis από τη νέα ταινία του Woody Allen; (Update) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top