F 10 Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη πρεμιέρα του Fear the Walking Dead! - FilmBoy 10 Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη πρεμιέρα του Fear the Walking Dead! - FilmBoy
  • Latest News

    10 Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη πρεμιέρα του Fear the Walking Dead!


    Τελικά στην Αμερική τα ρεκόρ έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

    Η 90λεπτη πρεμιέρα του Fear the Walking Dead προχθές βράδυ στο AMC, της σειράς prequel / spin-off  του The Walking Dead, το παρακολούθησαν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές!

    Και για να καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό, πρόκειται για την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης!

    Η επίσημη ανακοίνωση του AMC έχει κι άλλες λεπτομέρειες.

    ‘Χθες το βράδυ η ειδική 90λεπτη πρεμιέρα του Fear the Walking Dead έγραψε τηλεοπτική ιστορία, αφού την παρακολούθησαν ζωντανά 10,1 εκατομμύρια τηλεθεατές, κάνοντάς την το # 1 πρόγραμμα στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης.
    Το επεισόδιο είδαν 6.3 εκατομμύρια ενήλικες 18-49. 

    Μετά από αυτό, το AMC κατέχει πλέον τις τρεις από τις πρώτες πέντε πρεμιέρες καλωδιακών σειρών όλων των εποχών – Fear the Walking Dead στο # 1 (2015), Better Call Saul στο # 2 ( 2015) και The Walking Dead στο # 5 (2010) -.ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα στην εποχή της cable TV.

    Δείτε τα πρώτα 3 λεπτά της σειράς ΕΔΩ, θυμηθείτε το teaser trailer ΕΔΩ και διαβάστε ξανά τις διαφορές του με το The Walking Dead ΕΔΩ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 10 Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη πρεμιέρα του Fear the Walking Dead! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top