F Sicario trailer: Η Emily Blunt στο κυνήγι των ναρκωτικών - FilmBoy Sicario trailer: Η Emily Blunt στο κυνήγι των ναρκωτικών - FilmBoy
  • Latest News

    Sicario trailer: Η Emily Blunt στο κυνήγι των ναρκωτικών


    Η Lionsgate έβγαλε πριν λίγες μέρες το επίσημο trailer του Sicario του Denis Villeneuve, μιας ταινίας που ήδη έκανε πρεμιέρα φέτος στις Κάννες.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Emily Blunt στο ρόλο μιας νεαρής πράκτορα του FBI που πολεμά τα καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό, ενώ μαζί της είναι ο Benicio Del Toro, ο Jon Bernthal, ο Josh Brolin, ο Jeffrey Donovan και ο Victor Garber.

    Μια νεαρή πράκτορας του FBI ενώνεται σε μια μυστική επιχείρηση της CIA για να βγάλει από τη μέση ένα αφεντικό ενός μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών, μια δουλειά που καταλήγει να πιέζει τις ηθικές της αξίες στα όρια.

    Η ομάδα εκμεταλεύεται ένα παραθυράκι του αμερικάνικου νόμου, όπου άνθρωποι του νόμου επιτρέπεται να διασχίζουν τα σύνορα του Μεξικού με σκοπό να συλλάβουν εμπόρους ναρκωτικών.


    Το trailer είναι αρκετά έντονο και δυνατό, αν και έχω μια δυσκολία να δω την Blunt ως σκληρή πεζοναύτη-πράκτορα του FBI.

    Από 18 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sicario trailer: Η Emily Blunt στο κυνήγι των ναρκωτικών Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top