F Show Me A Hero trailer: Ο Δήμαρχος Oscar Isaac είναι η νέα ελπίδα του HBO - FilmBoy Show Me A Hero trailer: Ο Δήμαρχος Oscar Isaac είναι η νέα ελπίδα του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Show Me A Hero trailer: Ο Δήμαρχος Oscar Isaac είναι η νέα ελπίδα του HBO


    Το HBO το’χει χάσει προ πολλού με τις σειρές του, ωστόσο πρέπει να δείτε το trailer του Show Me A Hero, την νέα προσπάθεια του καναλιού από την πένα του David Simon.

    Ο δημιουργός του The Wire συν-έγραψε τη μίνι σειρά μαζί με τον William F. Zorzi (επίσης του The Wire) που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Lisa Belkin και αφορά μια πραγματική ιστορία ανοικοδόμησης στο χαμηλού εισοδήματος προάστιο Yonkers της Νέας Υόρκης, στη δεκαετία του 1980.

    Θα μου πείτε, γιατί να το δείτε.
    Με τέτοιο στόρι, οι πιθανότητες είναι να πρόκειται για μια ενδοαμερικάνικη υπόθεση που ελάχιστα μας αφορά.

    Ο μόνος λόγος ίσως να είναι ο Oscar Isaac, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Nicholas J. Wasicsko, ένας από τους νεότερους δημάρχους στη πόλη στα 28 του χρόνια, το 1987, ο οποίος αυτοκτόνησε 6 χρόνια αργότερα!

    Η σειρά τον παρακολουθεί στα δύο χρόνια που οδήγησαν στην εκλογή του και στη διάρκεια της θητείας του.

    Εκτός του Isaac, παίζουν οι Jon Bernthal, Alfred Molina, Winona Ryder.

    Το trailer δείχνει ένα έντονο δράμα, με την προοπτική μιας Χρυσής Σφαίρας για τον Isaac (παρά την άθλια περούκα) να μην είναι δα και τόσο απίθανη.

    Από 16 Αυγούστου στο HBO.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Show Me A Hero trailer: Ο Δήμαρχος Oscar Isaac είναι η νέα ελπίδα του HBO Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top