F Οι 5+1 καλύτερες στιγμές στο Comic Con 2015 - FilmBoy Οι 5+1 καλύτερες στιγμές στο Comic Con 2015 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι 5+1 καλύτερες στιγμές στο Comic Con 2015


    Το San Diego Comic Cοn τελείωσε και από την μεγαλύτερη γιορτή nerd-οσύνης και αγάπης για τα comics και τα παράγωγα του (ταινίες, cosplay και τα λοιπά) και εμείς μαζεύουμε τις 5 καλύτερες στιγμές.

    Πέρυσι είχαμε μεγάλες ανακοινώσεις απο DC και Marvel, αλλά οι εκπλήξεις ήταν το trailer του Mad Max: Fury Road που αποδείχθηκε και τεράστια ταινιάρα και η ανακοίνωση οι πρώτες εικόνες από το Warcraft.

    Φέτος όμως η Marvel δεν παρευρέθηκε στη μεγάλη αίθουσα Hall H όπου τα μεγάλα στούντιο δείχνουν τα αποκλειστικά trailer που όλοι προσπαθούμε την επόμενη μέρα να βρούμε σε άθλια ποιότητα στο internet. 
    Έτσι ο χώρος άνοιξε για να κλέψουν την παράσταση η FOX κι η DC.


    Star Wars: The Force Awakens 

    Στο πάνελ του 7ου επεισοδίου όλοι περίμεναν νέο trailer αλλά ο J.J. Abrams έδωσε στην δημοσιότητα κάτι διαφορετικό, που έκανε μια χαρά την δουλειά του.

    Το video με τις backstage στιγμές δημιούργησε τόσο ένα αίσθημα νοσταλγίας που χρειάζεται το Force Awakens για να κάνει ανάλογη εισπρακτική επιτυχία με το Jurassic World αλλά και να αποδείξει στον λαό ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ PRACTICAL EFFECTS.

    Το πιάσαμε παιδιά δεν θα είναι τόσο κακή η ταινία όσο τα prequel...



    Warcraft 

    Αυτή είναι για μένα η πιο αναμενόμενη ταινία. 
    Το Warcraft είναι ένα παιχνίδι με τεράστια επιτυχία, βιβλία, comics, manga και άλλα. 

    Ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα δεν μας λένε και πολλά, αλλά στο Comic Con είχαν εκτεταμένες εκθέσεις αλλά και ένα virtual trailer το οποίο μπορούσες να το δεις μέσα απο ένα φτηνό VR.

    Τα δύο poster όμως είναι καταπληκτικά και το πρώτο trailer το αναμένουμε το φθινόπωρο




    Batman v Superman: Dawn of Justice 

    To τελικό trailer του Batman v Superman έκανε θραύση! 
    Για αρχή μαθαίνουμε τον λόγο που ο Batman έχει τέτοιο σκάλωμα με τον Supes και δεν είναι άλλο απο την καταστροφή κτιρίων του Ομίλου Wayne απο την μάχη του Supes με τον Zod. 

    Ο τρόμος που ένιωσε και η οργή του για τον θάνατο δικών του ανθρώπων να βάλει ξανά την στολή του και να προσπαθήσει να καταστρέψει τον θεοποιημένο Superman. 

    Για αρχή πρώτες εικόνες από την Wonder Woman που είναι badass φυσικά, κάτι που πάντα απο την πρώτη στιγμή όταν και άκουσα την ανακοίνωση της Gal Gadot

    O Ben Affleck δεν είναι κακός... και ο Eisenberg είναι τυπικός όσο δεν πάει, με το ίδιο attitude που είχε στο Network αλλά για κάποιο λόγο μου αρέσει.


    Deadpool 

    Πέρσι η FOX έπαιξε το παιχνίδι πολύ ωραία. 
    Το animated footage απο το Deadpool διέρρευσε και έγινε ο κακός χαμός. 

    Μετά το έκτρωμα που ήταν ο Deadpool στο Wolverine: Origin, ο Ryan Reinolds θα επιστρέψει στον ρόλο για να φέρει την δικαιοσύνη σε έναν απο τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της Marvel

    Το trailer δεν έχει βγει ακόμα επίσημα, αλλά όλοι λένε οτι ήταν βαρύ R-Rated, με πολύ δράση και μαύρο χιούμορ. 

    Σε μερικές μέρες μάλλον η FOX θα βγάλει το trailer του Deadpool αλλά και το teaser του X-MEN: Apocalypse


    Suicide Squad  

    Η καλύτερη στιγμή ήταν προφανώς το trailer του Suicide Squad
    O David Ayer βγήκε στην σκηνή του Hall H και έβαλε φωτιά λέγοντας οτι η DC έχει πολύ καλύτερους villains απο την Marvel και γεμάτος ενέργεια και κέφι μας πάσαρε στο trailer. 

    Η Suicide Squad είναι μια ιδέα για πραγματικά τρομερές ταινίες. 
    Μια ομάδα κακών οι οποίοι συνεργάζονται για να φέρουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή για την οποία δεν ξέρουμε ακόμα αλλά δεν μας νοιάζει κιόλας!

    Αυτό που με νοιάζει είναι οτι η Margot Robbie είναι καταπληκτική Harley Queen, ο Joker τα σπάει άπειρα και η ταινία είναι creepy και γεμάτη δράση.

    Απολαύστε!



    Τέλος, αν θέλετε να δείτε λίγο το πως είναι η εμπειρία του comic con στο San Diego δείτε το crew των Honest Trailers να κάνουν βόλτα στην έκθεση και να παρουσιάζουν τα πάντα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι 5+1 καλύτερες στιγμές στο Comic Con 2015 Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top