F Τα remake των Goonies και Gremlins θα γίνουν ...αλλά πότε; - FilmBoy Τα remake των Goonies και Gremlins θα γίνουν ...αλλά πότε; - FilmBoy
  • Latest News

    Τα remake των Goonies και Gremlins θα γίνουν ...αλλά πότε;


    Ο Chris Columbus υπήρξε ο σεναριογράφος των classic Gremlins και Goonies και ο καταλύτης πίσω από κάθε συζήτηση περί remake / sequel των εν λόγω φιλμ.

    Με αφορμή το δικό του Pixels που βγαίνει σε λίγο στις ΗΠΑ, έδωσε μια συνέντευξη όπου ανέφερε ειδήσεις σχετικά με αυτές τις ταινίες και το μέλλον τους.

    Ο Columbus επιβεβαίωσε στο ScreenCrush ότι δεν έχει παραιτηθεί από την ελπίδα και για τα δύο φιλμ και πάνω κάτω αποκάλυψε πως ‘βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό σε ανάπτυξη’ και τα δύο reboots – το νέο Gremlins και το νέο Goonies - με την Warner Bros.

    Επανέλαβε την πεποίθησή του ότι οι δύο αυτές ταινίες θα γίνουν τελικά, αλλά επίσης ότι ‘…είναι μια αργή διαδικασία και δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα.’

    Το σημαντικό όμως είναι ότι ο ίδιος εξακολουθεί να συμμετέχει στα remake, επειδή ανησυχεί …για το τι θα συνέβαινε αν δεν συμμετείχε.

    Τα project με τα οποία ασχολούμαι - τα Gremlins και Goonies reboots, για παράδειγμα - θα γίνονταν και χωρίς εμένα.
    Συμμετέχω μόνο για να είμαι προστατευτικός και στη πραγματικότητα να εξασφαλίσω πως όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπήσανε οι άνθρωποι στις παλιές ταινίες, δεν θα μπουν σε λάθος δρόμο.

    Το ερώτημα είναι αν πράγματι υπάρχει reboot των Gremlins και Goonies στα σκαριά, ή απλώς ο Columbus ψάχνεται για καμιά αμοιβή παραπάνω.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα remake των Goonies και Gremlins θα γίνουν ...αλλά πότε; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top