F Knock Knock trailer: Ο Keanu Reeves κάνει τρίο με τις λάθος γυναίκες - FilmBoy Knock Knock trailer: Ο Keanu Reeves κάνει τρίο με τις λάθος γυναίκες - FilmBoy
  • Latest News

    Knock Knock trailer: Ο Keanu Reeves κάνει τρίο με τις λάθος γυναίκες


    Ο Evan (Keanu Reeves) είναι ένας πετυχημένος αρχιτέκτονας του οποίου η γυναίκα και τα παιδιά του πάνε να περάσουν το σαββατοκύριακο σε μια παραλία.

    Ξαφνικά,μπαίνουν στην ζωή του δυο όμορφα νεαρά κορίτσια (Lorenza Izzo, Anna de Armas) που θα μετατρέψουν μια άγρια φαντασίωση στον χειρότερό του εφιάλτη.

    Για αρκετό καιρό είχαμε συνηθίσει τον Keanu Reeves να παίζει σε ταινίες δράσης, κάνοντας τον ήρωα που πάντα νικάει και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    Αλλά όχι και τούτη τη φορά. 
    Ο χαρακτήρας που υποδύεται εδώ, βρίσκεται ευάλωτος και αβοήθητος.

    Τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει δυστυχώς μαρτυρούν την εξέλιξη του έργου αφήνοντάς  με αδιάφορο για την οποιαδήποτε κατάληξή του.
    Στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για παρωδία όταν άκουσα τον πρωταγωνιστή να λέει “Chocolate with sprinkles!” με τέτοιο τρόπο.

    Εκτός αυτού, πολλοί πιστεύουν πως το Knock Knock είναι μια αντιγραφή του Fatal Attraction (1987) και του Funny Games (1997), ενώ στην ουσία είναι το remake του Death Game (1977).

    Σκηνοθετεί ο Eli Roth (Cabin Fever, Hostel) ,του οποίου η πρόθεση  αρχικά ήταν να κάνει το επίσημο remake του Death Game
    Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως ήθελε γιατί τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν σε εταιρείες που έχουν σταματήσει να υπάρχουν.

    Γι' αυτό έκανε μερικές αλλαγές στην πλοκή του σεναρίου και άλλαξε τα ονόματα των χαρακτήρων.
    Επίσης, ο Roth προσέλαβε τον σκηνοθέτη και τις πρωταγωνίστριες της αυθεντικής ταινίας ως εκτελεστικούς παραγωγούς, για να τον βοηθήσουν να κάνει την αφήγηση της ιστορίας πιο μοντέρνα και έτσι να αποτελέσει ένα σωστό φόρο τιμής.

    Το Knock Knock προβλήθηκε στο φεστιβάλ Sundance τον Ιανουάριο και απέσπασε αρκετές αρνητικές κριτικές.
    Δείτε και τα θετικά αυτής της υπόθεσης. 
    Μάθαμε για την ύπαρξη του Death Game.

    Παναγιώτης Πετούρης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Knock Knock trailer: Ο Keanu Reeves κάνει τρίο με τις λάθος γυναίκες Rating: 5 Reviewed By: Παναγιώτης Πετούρης
    Scroll to Top