F TV Series Review: You 're the Worst (season 1) - FilmBoy TV Series Review: You 're the Worst (season 1) - FilmBoy
  • Latest News

    TV Series Review: You 're the Worst (season 1)






    Κωμωδία που θυμίζει αγγλικό χιούμορ, ένα ζευγάρι φαινομενικά αταίριαστο αλλά συγχρόνως τόσο ίδιο, μια σχέση που δεν φαίνεται να βγάζει πουθενά αλλά τελικά δείχνει οτι είναι αναπόφευκτη. 

    Μπορεί να ακούγεται ως μία ακόμα ρομαντική comedy, αλλά κάνεις μεγάλο λάθος. 
    Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το καυστικό χιούμορ των πρωταγωνιστών.

    O Jimmy και η Gretchen είναι δύο κυνικοί άνθρωποι, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσβάλουν τον οποιοδήποτε με τα λόγια τους, πάντα πιστοί στην ειλικρίνεια και την κυνικότητα. 

    Ο Jimmy (Chris Geere, After Earth)  είναι ένας νεαρός Άγγλος συγγραφέας με καυστικό χιούμορ, έχει αρκετά λεφτά και ζει μαζί με τον φίλο του Edgar (Desmin Borges, Compliance) , που πάσχει από PTSD από τον πόλεμο και προσπαθεί να απεξαρτηθεί από την ηρωίνη. 

    Η Gretchen (Aya Cash, Wolf of WallStreet) είναι manager ενός νεαρού ράπερ, του Shitstain που γρήγορα θα γίνει ο πιο αγαπητός από όλους. 

    Η φίλη της Gretchen είναι η Lidsay (Kether Donohuem Pitch Perfect) που είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει σε χαρακτήρα σε σειρά, που δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί της. 
    She is the worst!


    Οι δύο αυτοί άνθρωποι θα συναντηθούν σε ένα γάμο, θα πάνε για μια ξεπέτα και οι συμπτώσεις μαζί με καλοπροαίρετο σπρώξιμο από τον Edgar θα τους οδηγήσει σε μια ιδιότυπη σχέση, που αν έχεις κάτι παρόμοιο και εσύ στη ζωή σου θα καταλάβεις πόσο, τελικά, συχνή πραγματικότητα είναι. 

    Αν όχι τότε θα γελάς με το πόσο καλή είναι τελικά η σχέση σου και αν δεν έχεις καθόλου θα σου πρότεινα... άλλη σειρά.

    Είναι πανεύκολο να γελάσεις και να δεις περιστατικά της ζωής σου να δραματοποιούνται μπροστά στα μάτια σου. 

    Θα λατρέψεις τον Shitstain (αν όχι έλα πες το μου), θα συμπαθήσεις τον Edgar μέχρι θανάτου αλλά και το πρωταγωνιστικό δίδυμο το οποίο κάνει τα πάντα για να γίνει αντιπαθητικό αλλά τελικά μπορείς να καταλάβεις ότι όλη η συμπεριφορά τους είναι ένας μηχανισμός άμυνας, δυο ευαίσθητων ανθρώπων που δεν θέλουν να πληγωθούν. 

    Το You 're the worst πήρε γενικά καλές κριτικές και ανανεώθηκε, μεταφερόμενο όμως στο αδερφό κανάλι του FX, το FXX

    Τάσος Σαμπάρ

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TV Series Review: You 're the Worst (season 1) Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top