F Ο Λαβύρινθος πάει έρημο στο trailer του Maze Runner: The Scorch Trials - FilmBoy Ο Λαβύρινθος πάει έρημο στο trailer του Maze Runner: The Scorch Trials - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Λαβύρινθος πάει έρημο στο trailer του Maze Runner: The Scorch Trials


    Λίγες ώρες μετά την έξοδο τους από τον λαβύρινθο "Maze", οι Gladers βρίσκονται μπροστά σε ένα ακόμη δύσκολο task: Στο να υποκύψουν στα σχέδια αυτών που τους φυλάκισαν ή να δοκιμάσουν την τύχη τους στον έρημο και πραγματικό κόσμο, που κρύβει ακόμη πιο δύσκολα εμπόδια.

    Ένα χρόνο πριν είδαμε την ταινία The Maze Runner βασισμένο στο πετυχημένο βιβλίο του James Dashner

    Ο ίδιος έχει γράψει άλλα δύο βιβλία της συγκεκριμένης ιστορίας, με τίτλους  The Scorch Trials (2010) και The Death Cure (2011), καθώς και ένα prequel με τίτλο The Kill Order που βγήκε το 2012 και μία ανακοίνωση ενός άλλου prequel με τίτλο  The Fever Code που το βλέπουμε να βγαίνει το 2016.

    Με άλλα λόγια, περιμένουμε να δούμε άλλη μία ταινία για να κλείσει η τριλογία και έχει ο θεός από κει και πέρα. 
    Ανάλογα πως θα πάνε οι ταινίες στο Box Office.

    Μιλώντας για το Box Office, το Maze Runner, παρά τις μέτριες κριτικές τα πήγε πολύ καλά, μιας και με $34 εκατομμύρια budget τα κέρδη ξεπέρασαν τα $102 εκατομμύρια.

    Και μιας και η λογική λέει πως για να βγάλεις λεφτά πρέπει να ρίξεις λεφτά, στο The Scorch Trials θα δώσουν το κάτι τις παραπάνω.

    Όπως και να έχει, η πρώτη ταινία άρεσε στο κοινό, τουλάχιστον περισσότερο από άλλες τριλογίες με παιδιά και δύσκολες καταστάσεις.

    Το trailer είναι εκρηκτικό, και βλέπουμε πως τα πράγματα δυσκολεύουν. 
    Και πολύ καλά κάνουν και δυσκολεύουν, μιας και μια τριλογία που σέβεται τον εαυτό της πρέπει στο δεύτερο μέρος να ανεβάσει τον πήχη!

    Στο cast, εκτός από τους ηθοποιούς που είδαμε και στο προηγούμενο και επέζησαν μέχρι τέλους όπως ο Dylan O'Brien, η Kaya Scodelario και ο Thomas Brodie-Sangster έχουμε και νέους.

    Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις είναι οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτή την ταινία και έπαιξαν ή παίζουν στο Game of Thrones, ακόμη και αν δεν μοιράστηκαν ούτε μία σκηνή στη σειρά.

    Ο Thomas Brodie-Sangster (Jojen Reed), ο Aidan Gillen (Petyr 'Littlefinger' Baelish) και η Nathalie Emmanuel (Missandei) (σας έχω πει ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της; Σας το λέω τώρα..)
    Στην σκηνοθετική καρέκλα έχουμε τον Wes Ball ο οποίος σκηνοθέτησε το πρώτο.


    Η ταινία έρχεται στα τέλη του 2015.

    Νάσος Ζώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Λαβύρινθος πάει έρημο στο trailer του Maze Runner: The Scorch Trials Rating: 5 Reviewed By: Nassos Zotis
    Scroll to Top