F Ποιον θα υποδυθεί ο Martin Freeman στο Captain America: Civil War; - FilmBoy Ποιον θα υποδυθεί ο Martin Freeman στο Captain America: Civil War; - FilmBoy
  • Latest News

    Ποιον θα υποδυθεί ο Martin Freeman στο Captain America: Civil War;


    Δεν έχει στεγνώσει καλά-καλά το μελάνι από τα άρθρα για το «Age of Ultron» και κατακλύζουν το Διαδίκτυο οι πληροφορίες για την επόμενη μεγάλη ταινία της Marvel, το «Captain America: Civil War». 

    Βέβαια, είναι σαφές και λόγω υπόθεσης ότι αυτό το φιλμ δεν θα είναι μια αποκλειστικότητα του ‘Καπετάνιου’ εφόσον στο καστ λόγω υπόθεσης έχουν στριμωχτεί καμιά δεκαριά υπερ-ήρωες!

    Τελευταία προσθήκη στη διανομή είναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το πρώτο Χόμπιτ- «δαχτυλιδοκουβαλητής» Bilbo ή αλλιώς ο γιατρός-φίλος του Σέρλοκ Χολμς, κατά κόσμον Martin Freeman!

    Ο πλέον ανερχόμενος ηθοποιός –ο οποίος θα σμίξει και σ’ αυτή την ταινία με τον Benedict Cumberbatch, που ανέλαβε να υποδυθεί τον πιο ισχυρό μάγο-super hero της Marvel, Dr. Strange – θα αναλάβει κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, αν και ο Mark Millar, συν-δημιουργός του κόμικ Civil War, έκανε κάποιες μυστηριώδεις δηλώσεις:

    «Ξέρω ποιον θα υποδυθεί στην ταινία (σ.σ. ο Martin Freeman), αλλά υποθέτω πως ακόμα είναι μυστικό. 
    Πάντως, ο χαρακτήρας αυτός δεν θα είναι υπερήρωας, είναι κάποιος που… βασικά, δεν θέλω να το ‘χαλάσω’ για κανέναν, αλλά δεν θα φοράει στολή»

    Και μετά συμπλήρωσε πως:

     «...όταν θα πάτε να το δείτε, θα καταλάβετε ότι είναι τόσο προφανές». 

    Από ‘κει και πέρα, δόθηκε στη δημοσιότητα η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

    «Το “Captain America: Civil War” αρχίζει εκεί όπου σταμάτησε το “Avengers: Age of Ultron”, με τον Steve Rogers να ηγείται της νέας ομάδας των Εκδικητών στο συνεχή αγώνα τους για την προστασία της ανθρωπότητας. 
    Μετά όμως από ακόμα ένα διεθνές συμβάν όπου η εμπλοκή των Εκδικητών έχει σαν αποτέλεσμα παράπλευρες απώλειες, οι πολιτικές πιέσεις κορυφώνονται για να δημιουργήσουν ένα σύστημα απόδοσης ευθυνών προς τους υπερήρωες και ένα κυβερνητικό σώμα που αναλαμβάνει να διασφαλίσει τη στρατολόγηση της ομάδας. 
    Η νέα κατάσταση σπέρνει διχόνοια στους Εκδικητές, την ώρα που προσπαθούν να προστατεύσουν τον κόσμο από ένα νέο, μοχθηρό εχθρό».

    Πάντως, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως στο καστ της ταινίας θα συμμετέχει ο Paul Rudd ως Ant-Man, ο Chadwick Boseman ως ο νεαρός υπερήρωας-βασιλιάς T'Challa/Black Panther, η Emily VanCamp ως Sharon Carter/Agent 13, δηλαδή η ανιψιά της μοναδικής αγάπης του Captain America, ο Daniel Brühl (Baron Helmut Zemo), ο Frank Grillo (Brock Rumlow/Crossbones), ενώ επιστρέφει ο William Hurt στο ρόλο του General Thaddeus, τον στρατηγό-πατέρα της Betty Ross από το «The Incredible Hulk», που καταδιώκει εμμονικά το πράσινο alter ego του Μπρους Μπάνερ.

    Μιλάμε για σχετικό «χαμούλη» στο καστ ή είναι η ιδέα μου;

    Πασχάλης Μαντζαρίδης


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ποιον θα υποδυθεί ο Martin Freeman στο Captain America: Civil War; Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top