F Το Game of Thrones: The Musical είναι εδώ ...και με το γνωστό cast! - FilmBoy Το Game of Thrones: The Musical είναι εδώ ...και με το γνωστό cast! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Game of Thrones: The Musical είναι εδώ ...και με το γνωστό cast!


    Θέλεις να δεις ένα musical για το Game of Thrones με πρωταγωνιστές τους ίδιους ηθοποιούς με την σειρά;

    Ο Chris Martin των Coldplay θέλει το ίδιο και για αυτό έκατσε μήνες, δούλεψε και κατάφερε να μαζέψει ένα μεγάλο μέρος του cast για να ερμηνεύσουν πρωτότυπα τραγούδια, εμπνευσμένα από γεγονότα της σειράς.

    Ενθουσιασμένο το cast μαζεύτηκε στο studio όπου έγιναν κάποιες άβολες συναντήσεις (ανάμεσα σε Alfie Allen/Theon και Iwan Rheon/Ramsay Bolton) αλλά και συγκινητικές επανασυνδέσεις (Jon Snow και Ygritt).

    Αγαπημένα μου τραγούδια το Rastafaryen Tragaryen (ναι καλά διαβάζεις) που ερμήνευσε εκπληκτικά η Emilia Clarke και το Still Going Strong που ο Peter Dinklage/Tyrion το είπε με την γνωστή γαματοσύνη του.

      

    Όπως θα καταλάβατε, οι Coldplay και το cast του Game of Thrones δημιούργησαν αυτή τη παρωδία ως κομμάτι του promotion της Red Nose Day, για φιλανθρωπικό σκοπό. 

    Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρο το 12λεπτο βίντεο. 

    Τάσος Σαμπάρ


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Game of Thrones: The Musical είναι εδώ ...και με το γνωστό cast! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top