F Lurk trailer: Η ταινία έκπληξη από τον σκηνοθέτη του CCTV και του I-4: Λούφα και Απαλλαγή! - FilmBoy Lurk trailer: Η ταινία έκπληξη από τον σκηνοθέτη του CCTV και του I-4: Λούφα και Απαλλαγή! - FilmBoy
  • Latest News

    Lurk trailer: Η ταινία έκπληξη από τον σκηνοθέτη του CCTV και του I-4: Λούφα και Απαλλαγή!


    7 χρόνια μετά το Ι-4: Λούφα και Απαλλαγή και άλλα 4 από το CCTV, ο έμπειρος κινηματογραφιστής Βασίλης Κατσίκης επιστρέφει στα κινηματογραφικά με κάτι ιδιαίτερο, που έχει στόχο να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της εγχώριας παραγωγής.

    Μακριά από τα τετριμμένα κι από φεστιβαλικές «νόρμες», το «Lurk» είναι ένα αγγλόφωνο ψυχολογικό θρίλερ πιστό στα πρότυπα του home invasion είδους, αλλά ταυτόχρονα ανατριχιαστικά επίκαιρο με την επικρατούσα οικονομική και πολιτικό-κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα.

    Η κυβέρνηση παραιτείται κάτω από το βάρος μεγάλων σκανδάλων διαφθοράς και η Αν, σύζυγος και κόρη μεγαλογιατρών, είναι μόνη στην απομονωμένη βίλα της όταν κάποιος εισβάλλει μέσα. 

    Ζει τον απόλυτο φόβο κυνηγημένη από τον περίεργο και βίαιο αυτό άντρα και για να σωθεί, πρέπει να παλέψει άγρια μαζί του, αλλά και να έρθει αντιμέτωπη με όσα ήξερε για την ζωή της μέχρι τότε! 

    Το «Lurk» είναι ένα αγγλόφωνο ψυχολογικό θρίλερ που διαδραματίζεται στην Ελλάδα του σήμερα.

    Ευχάριστη έκπληξη η ταλαντούχα Ελληνο-Καναδή Tess Spentzos (Παράδεισος στη Δύση) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πλάι στον Βρετανό Peter Gerald και τον Aris Athan.

    Οι πρώτες κριτικές είναι αποθεωτικές:
    Αλέξης Δερμετζόγλου: 
    "Ο Κατσίκης, δουλεύει με μαστοριά πάνω στα μοντέλα των Χίτσκοκ και Πολάνσκι αλλά και τα υπερβαίνει… Είναι καταγγελτικός, είναι ανθρωπιστής αλλά μέσα από ένα θεατρογενές στήσιμο κατ΄ ουσίαν αναφέρεται στους μηχανισμούς χειραγώγησης! Σπουδαία δουλειά, σε όλα τα επίπεδα!!!"

    Παναγιώτης Τιμογιαννάκης: 
    "Ο Βασίλης Κατσίκης, ο σκηνοθέτης του LURK, δείχνει γνώση των λεπτομερειών με τις οποίες φτιάχνει σύνθεση αγωνίας. Όλα δουλεύουν στην εντέλεια. Η κίνηση της κάμερας, οι φωτισμοί, οι ήχοι.

    Νίκος Κουλαυτάκης: 
    "Ο Βασίλης Κατσίκης είναι από τους σκηνοθέτες που με κάνουν να ελπίζω. Ξέρει το μέσον, το αγαπά - αν και η καταλληλότερη έκφραση θα ήταν το λατρεύει! Κάνει μια ταινία που μέχρι σήμερα πολύ λίγοι συμπατριώτες μας έχουν τολμήσει και ζήτημα είναι να έχουμε κάποιο αξιόλογο δείγμα. Ψυχολογικό θρίλερ!! Τα καταφερνει; Σαν άλλος Χίτσκοκ!!

    Στράτος Κερσανίδης: 
    "Χρησιμοποιώντας με μαεστρία μια σειρά από κλισέ των ταινιών του είδους και αφού κερδίζει τις εντυπώσεις σε επίπεδο σασπένς, ο Κατσίκης φροντίζει να αφήσει μικρές ρωγμές μέσα από τις οποίες μπορεί ο θεατής να διακρίνει τις πραγματικές του προθέσεις."


    Το «Lurk» είναι ένα φιλμ σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή Βασίλη Κατσίκη, έκανε πρεμιέρα στο 2ο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS το Μάρτιο στην Αθήνα κι ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες στις 23 Απριλίου ...αφού πρώτα κάνει και μια επίσημη πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στις 22 Απριλίου στον κινηματογράφο ΒΑΚΟΥΡΑ, όπου θα βρίσκεται και ο Βρετανός πρωταγωνιστής Peter Gerald με τον σκηνοθέτη Βασίλη Κατσίκη.

    Το επίσημο trailer μόλις κυκλοφόρησε και το βλέπετε αποκλειστικά στο FilmBoy.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lurk trailer: Η ταινία έκπληξη από τον σκηνοθέτη του CCTV και του I-4: Λούφα και Απαλλαγή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top