F Εικόνες από την πρεμιέρα της ταινίας Λύσσα Κακιά του Νίκου Ζερβού - FilmBoy Εικόνες από την πρεμιέρα της ταινίας Λύσσα Κακιά του Νίκου Ζερβού - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες από την πρεμιέρα της ταινίας Λύσσα Κακιά του Νίκου Ζερβού


    Στον Κινηματογράφο Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Ζερβού, «Λύσσα Κακιά», μίας κωμωδίας καταστάσεων με φόντο τα προβλήματα και τα πάθη των σπουδαστών μίας σχολής υποκριτικής.

    Παρά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (λόγω του ποδηλατικού γύρου Αθήνας) που είχαν δυσχεράνει την πρόσβαση στο κέντρο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πάρει μία πρώτη γεύση από το νέο πόνημα του πολυγραφότατου σκηνοθέτη, με αποτέλεσμα ο κινηματογράφος να είναι κατάμεστος.

    Ο ίδιος ο Νίκος Ζερβός, οι πρωταγωνίστριες Βίκυ Κουλιανού και Στέλλα Γιαμπουρά, αλλά και πρόσωπα των τεχνών όπως ο συνθέτης και μουσικός Λάκης Παπαδόπουλος, παρευρέθηκαν στην προβολή. 

    Παρόντες ήταν και η πρωταγωνίστρια-σεναριογράφος Ζωή Ζέρβα, ο εκ των πρωταγωνιστών Τάκης Χρυσικάκος, όπως και ο παραγωγός του φιλμ, Δημήτρης Γαλανόπουλος.

    Η «Λύσσα Κακιά»  αφορά την καθημερινότητα των φοιτητών μιας σχολής υποκριτικής: στα ερωτικά τους, στα θέματα της σχολής και γενικότερα στα προβλήματα που έχουν, τα οποία και αντιμετωπίζουν πάντα με χιούμορ.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον προσεχή Ιούνιο, στα θερινά όλης της χώρας.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες από την πρεμιέρα της ταινίας Λύσσα Κακιά του Νίκου Ζερβού Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top