F Mr Holmes trailer: Ο Ian McKellen είναι ο ...νέος Sherlock Holmes - FilmBoy Mr Holmes trailer: Ο Ian McKellen είναι ο ...νέος Sherlock Holmes - FilmBoy
  • Latest News

    Mr Holmes trailer: Ο Ian McKellen είναι ο ...νέος Sherlock Holmes


    Ο Sherlcok Holmes είναι ένας από τους πιο γνωστούς ήρωες παγκοσμίως, δημιούργημα του φυσικού Sir Arthur Conan Doyle

    Ο πιο διάσημος ντετέκτιβ στον κόσμο, έκανε επιτυχία τόσο για το εκπληκτικό του μυαλό, όσο και για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να λύνει δύσκολα μυστήρια. 

    Χρησιμοποιώντας την λογική αλλά και επιστημονικές μεθόδους, ο ιδιόρρυθμος αστυνομικός ήταν πάντα ένας δύσκολος χαρακτήρας, που το κοινό αγάπησε και μισούσε ταυτόχρονα. 

    Ο Άγγλος ντετέκτιβ, έχει πάρει πολλές μορφές στην ιστορία της 7ης τέχνης, τόσο στην μεγάλη οθόνη όσο και στην μικρή ξεκινώντας από το 1922. 

    Οι πιο νέοι θυμόμαστε τις πετυχημένες μεταφορές του Guy Ritchie, με τον Robert Downey Jr να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα, καθώς και την σειρά Sherlock με τον Benedict Cumberbatch

    Τώρα ήρθε η σειρά ενός άλλου μεγάλου ηθοποιού να πάρει τα ηνία και να μας παρουσιάσει έναν πολύ διαφορετικό Sherlock Holmes. 

    Ο λόγος είναι για τον Ian McKellen, ο οποίος έχει ενσαρκώσει πολύ γνωστούς ρόλους στην καριέρα του. 

    Στην νέα ταινία του Bill Condon (Χαραυγή - Μέρος 2), Mr. Holms, παρουσιάζεται ένας γερασμένος και κουρασμένος Sherlock, ο οποίος είναι εκτός ενεργού δράσης για χρόνια. 

    Βρισκόμαστε στο 1947, όπου ο Sherlock ετοιμάζει τον γιο του να γίνει και αυτός ντετέκτιβ και ζει μια ήσυχη ζωή στην Αμερική. 

    Η μνήμη του δεν είναι όπως κάποτε, αλλά παρόλα αυτά η τελειομανία του δεν τον αφήνει να ησυχάσει μιας και έχει μία άλυτη υπόθεση εδώ και πενήντα χρόνια. 

    Το Mr. Holms έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής πολύ καλές κριτικές, όχι μόνο γιατί μας δείχνει μία άλλη όψη του νομίσματος, αλλά και γιατί ενσαρκώνεται από έναν υπέροχο και παλιό ηθοποιό! 

    Στην ταινία επίσης παίζουν οι Laura Linney (The Fifth Estate), Hattie Morahan, Patrick Kennedy και άλλοι. 
    Σίγουρα μία ταινία που πρέπει να δούμε!

    Νάσος Ζώτης



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mr Holmes trailer: Ο Ian McKellen είναι ο ...νέος Sherlock Holmes Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top