F 2o HFF: Fright Nights - Ημέρα 1η. To μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας άρχισε! - FilmBoy 2o HFF: Fright Nights - Ημέρα 1η. To μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας άρχισε! - FilmBoy
  • Latest News

    2o HFF: Fright Nights - Ημέρα 1η. To μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας άρχισε!


    Ήρθε επιτέλους η ώρα για το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της χώρας μας, το οποίο άνοιξε χθες τις πύλες του και θα παραμείνει στην Αθήνα ως τις 18 Μαρτίου.

    Ήδη λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα οι πρώτοι οπαδοί του είδους άρχισαν να καταφθάνουν στον κινηματογράφο Αθήναιον για να παρακολουθήσουν τις ταινίες The Battery, The Babadook, αλλά και το κλασσικό Οι Διαβολογυναίκες. 


    Από τις 21:00 και μετά ακολούθησαν τρεις ταινίες του Διαγωνιστικού κομματιού (Phantasmagoria, Another και Domo) με την καθεμία να συνοδεύεται από ένα αιματοβαμμένο short.

    Στην υποδοχή του κινηματογράφου είχε στηθεί από νωρίς ένα stand των εκδόσεων ΒELL με τις νέες κυκλοφορίες των βιβλίων τρόμου και δώρα για τους τυχερούς νικητές.


    O κινηματογράφος Αθήναιον προσαρμόστηκε πλήρως για τις ανάγκες του φεστιβάλ, με τις δύο αίθουσες να προβάλλουν παράλληλα ταινίες για κάθε γούστο του τρόμου. Η άψογη οργάνωση και το φιλικό προσωπικό έκαναν τη βραδιά να κυλήσει πολύ ευχάριστα.

    Όταν μάλιστα η μαρκίζα του Αθήναιον φωτίστηκε, η ζωγραφισμένη στο χέρι αφίσα του φεστιβάλ έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Καθώς η προσέλευση του κόσμου μεγάλωνε, πολλοί περαστικοί οδηγοί και πεζοί στην Βασιλίσσης Σοφίας σταματούσαν για να πάρουν ένα πρόγραμμα του φεστιβάλ και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. 

    Δεν έλειψαν και περιπτώσεις που ακόμα και αργά τη νύχτα, περαστικοί που δεν γνώριζαν για το φεστιβάλ, όταν αντίκρισαν την αφίσα και ενημερώθηκαν για τις δελεαστικές τιμές των εισιτηρίων, εισχώρησαν στις αίθουσες χωρίς δεύτερη σκέψη. 


    Η πρώτη μέρα όμως ήταν η εισαγωγή, γιατί το δυνατό κομμάτι του φεστιβάλ ξεκινάει από σήμερα και θα κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες.

    Ραντεβού στο Αθήναιον λοιπόν, για τις πιο στοιχειωμένες νύχτες της ζωής σας.

    Σπύρος Νουνανάκης
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 2o HFF: Fright Nights - Ημέρα 1η. To μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας άρχισε! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top