F Δείτε τώρα το 3ο trailer των Avengers: Age of Ultron! - FilmBoy Δείτε τώρα το 3ο trailer των Avengers: Age of Ultron! - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε τώρα το 3ο trailer των Avengers: Age of Ultron!


    Δύο μήνες μας έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του sequel της μεγαλύτερης υπερηρωικής ταινίας όλων των εποχών και η Marvel όπως κάνει για κάθε ταινία της, μας δίνει όλο και περισσότερο υλικό, που φτάνει στα όρια του spoiler.

    Αυτή τη φορά όμως το 3ο trailer του Avengers: Age of Ultron καταφέρνει να πιάσει την τέλεια τομή, δίνοντας μας πληροφορίες ανεβάζοντας το excitment στα ουράνια χωρίς να spoil-άρει καθόλου (περιέργως).

    Βλέπουμε λοιπόν επίσημα τον Tony Stark να μας λέει οτι ο Ultron είναι δημιούργημα του ακούμε φιλοσοφικές συζητήσεις και κωμικά relief, επικές μάχες (φανταστική η σκηνή στο 1.08) αλλά και ένα πρώτο στοιχείο για την ρομαντική ένωση της Black Widow με τον Hulk Bruce Banner!

    Στο τέλος καταλήγουμε σε μια ακόμα μάχη με τους Avengers σε κύκλο που φυσικά ήταν η πιασάρικη σκηνή απο την πρώτη ταινία.

    Κάποια πράγματα είναι στάνταρ για αυτήν την ταινία. ο Spader θα κάνει τρομερή δουλειά ως Ultron και ο Whedon εξαιρετική δουλειά τόσο ως σκηνοθέτης αλλά και ως σεναριογράφος.

    Εγώ ανυπομονώ για την πρώτη του Μαΐου.
    Εσείς;

    Τάσος Σαμπάρ


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε τώρα το 3ο trailer των Avengers: Age of Ultron! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top