F Η σύνδεση της νέας σειράς Minority Report με την ταινία - FilmBoy Η σύνδεση της νέας σειράς Minority Report με την ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Η σύνδεση της νέας σειράς Minority Report με την ταινία


    Το 2002 είχε βγει η επιτυχημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας Minority Report
    Μία ακόμα από τις επιτυχίες του Spielberg, έθεται σημαντικά θέματα για την ιδιωτικότητα, την ηθική και την τεχνολογία εκείνη την εποχή.

    Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, αυτά τα ζητήματα παραμένουν επίκαιρα και έτσι σύντομα θα έχουμε και τη σειρά Minority Report

    Το Fox ανακοίνωσε ότι τον πιλότο της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Mark Mylod (Once Upon a Time, The Affair) και το σενάριο θα υπογράφει ο Max Borenstein (Godzilla) (σύμφωνα με το Deadline).

    Η σειρά θα έχει μεγάλη σχέση με την ταινία καθώς θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά. 
    Η ομάδα προ-εγκλήματος έχει διαλυθεί, όμως ένα από τα μέλη της δυσκολεύεται να αφήσει το παρελθόν και τις συνήθειες πίσω του καθώς συνεχίζει να βλέπει οράματα από το μέλλον. 

    Όλα όμως θα αλλάξουν όταν θα συναντηθεί με ένα ντετέκτιβ που προσπαθεί να ξεχάσει κάποια γεγονότα που τον στοιχειώνουν και το ταλέντο του πρώην μέλους της ομάδας θα επιταχθεί για να τον βοηθήσει.

    Γεγονός είναι ότι πολλοί αγάπησαν την ιστορία του Minority Report και ανυπομονούν να δουν τη μετεξέλιξή του στη μικρή οθόνη. 

    Επίσης, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί η ιστορία των ηρώων και αν θα υπάρχουν μικρότερες ιστορίες συνέχειας της ταινίας ή αν η σειρά θα παίρνει την ταινία ως απλή αφορμή και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν.

    Πώς σας ακούγεται η μεταφορά του Minority Report από το Fox;

    Σοφία Μπαγατέλα.

     


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η σύνδεση της νέας σειράς Minority Report με την ταινία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top