F Τίτλοι τέλους για Patrick Stewart και Ian McKellen από το X-Men franchise! - FilmBoy Τίτλοι τέλους για Patrick Stewart και Ian McKellen από το X-Men franchise! - FilmBoy
  • Latest News

    Τίτλοι τέλους για Patrick Stewart και Ian McKellen από το X-Men franchise!


    Nαι κυρίες και κύριοι, αποχαιρετήστε τα δύο αγαπημένα παππούδια των X-MEN

    Οι ηλικιωμένοι Patrick Stewart και Ian McKellen κουνούν μαντήλι στο franchise, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου, καθώς δεν θα εμφανιστούν στο επερχόμενο X-Men Apocalypse το 2016. 

    Συγκεκριμένα ο Patrick δήλωσε μετά από ερώτηση του δημ/φου, για το αν θα επιστρέψει στο αναμενόμενο φιλμ:

    «Όχι. Όχι, ούτε ο Sir Ian McKellen
    Έμαθα αρκετά περισσότερα γι’ αυτό [το φιλμ] χτες βράδυ, και θα στρέφεται αρκετά στις προηγούμενες ζωές των χαρακτήρων. 
    Οπότε δεν νομίζω να εμφανιστούμε εμείς». 

    Λοιπόν, οκ, έχει γίνει ένα ψιλο-μπάχαλο με τις χρονικές διαστάσεις στο X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER:
    Βέβαια, υποτίθεται πως η ταινία τελείωσε υπονοώντας πως η χρονική ακολουθία κάνει επανεκκίνηση και πως καινούριο μέλλον ξεκινάει για τους ήρωες και νέα μοίρα τους περιμένει, αντί για την ζοφερή κατάσταση που τους βρήκε στην ταινία.

    Υπόψη πως το επερχόμενο Χ-ΜΕΝ δεν λαμβάνει χώρα στο παρόν - έχει λίγα χρόνια διαφορά απ’ την πρόσφατη ταινία, δηλαδή είμαστε κάπου μέσα στο ’80.


    Φυσικά, αυτό σημαίνει πως οι ήρωες 35αρίζουν, πάλι ερμηνευμένοι φυσικά από τους McAvoy και Fassbender και ξανά σε σκηνοθεσία του Bryan του ‘Τραγουδιάρη’. 

    Άσε που αρκετοί χαρακτήρες, (βλ. Cyclops, Storm, Jean Grey) θα ξανασυστηθούν με άλλες φάτσες λόγω διαφορετικής χρονικής διάστασης κλπ. 

    Βέβαια, γιατί ο Wolverine παραμένει με το μαντραχαλέϊκο σουλούπι του Hugh Jackman, κανείς δεν το εξηγεί, όπως κανείς δεν διευκρινίζει το αν επανεμφανιστούν τα δυο γερόντια ξανά μελλοντικά σε ‘έργο’ των Μεταλλαγμένων. 
    Άιντε να δούμε…

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τίτλοι τέλους για Patrick Stewart και Ian McKellen από το X-Men franchise! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top