F Γνωρίστε τους προγόνους του Superman στη νέα σειρά της DC, Krypton - FilmBoy Γνωρίστε τους προγόνους του Superman στη νέα σειρά της DC, Krypton - FilmBoy
  • Latest News

    Γνωρίστε τους προγόνους του Superman στη νέα σειρά της DC, Krypton


    Η DC, μιας και έχει ζηλέψει θανάσιμα την Marvel και το πόσο ωραία έχει στημένο το κινηματογραφικό της σύμπαν, έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού. 
    Τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή οθόνη.

    Μετά λοιπόν από τα πρόσφατα Gotham (premiere review), Arrow, Flash (premiere review) έχουμε και μία νέα άφιξη να ταράξει τα νερά και να σκεφτούμε πόσο το τραβάνε από τα αυτιά!

    Η νέα σειρά θα έχει να κάνει με τον πλανήτη Krypton. 

    Σας λέει κάτι το όνομα; 
    Ο πλανήτης του Superman βρε παιδιά! 
    Κατά Snyder, Man of Steel

    Είναι αυτός που καταστράφηκε και στην ουσία δεν τον είχαμε δει ποτέ, παρά μόνο στα Comic και στην αρχή του Man of Steel.

    Προφανώς η σειρά θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο Krypton, και θα διαδραματίζεται πολλά χρόνια πριν τον ήρωα με το μεγάλο S στο στήθος που όλοι νομίζαμε για χρόνια ότι είναι το αρχικό της λέξης Superman αλλά ο κύριος Snyder μας εξήγησε πως είναι το σύμβολο της ελπίδας γκρεμίζοντας όλες μας τις γνώσεις!

    Στον πλανήτη Krypton λοιπόν ο ήρωας μας θα είναι ο παππούς του Superman (ναι καλά διαβάσατε) και θα βλέπουμε τις δραματικές προσπάθειες της οικογένειας EL να φέρει την ειρήνη και την ισορροπία στον πλανήτη που γέννησε τον μεγαλύτερο ήρωα όλων των εποχών.

    Ποιος όμως θα φέρει εις πέρας αυτό το μεγάλο εγχείρημα; 


    Η DC επιστράτευσε τα μεγάλα όπλα της, μα φυσικά τον κύριο David Goyer συγγραφέα της Dark Knight τριλογίας του Christopher Nolan, καθώς και του Man of Steel του Zack Snyder.

    Πιστεύατε πως δεν υπήρχε σημαντική ιστορία πριν τον Superman; 

    Ακόμη και αν δεν υπήρχε, πλέον υπάρχει!

    Νάσος Ζώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γνωρίστε τους προγόνους του Superman στη νέα σειρά της DC, Krypton Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top