F Αυτή είναι η επικρατέστερη για το ρόλο της Supergirl στην ομόνυμη σειρά - FilmBoy Αυτή είναι η επικρατέστερη για το ρόλο της Supergirl στην ομόνυμη σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Αυτή είναι η επικρατέστερη για το ρόλο της Supergirl στην ομόνυμη σειρά


    Είναι κουκλίτσα. Είναι ξανθιά. 
    Είναι δυναμική. Και ανερχόμενη. 

    Α! Και παίζει στο εφηβικό σήριαλ "The Vampire Diaries", που έχει αγοράκια και κοριτσάκια που κάνουν σεξ, μαλώνουν, κλαίνε και δέρνουν το ένα το άλλο αλλά σε εκδοχή ‘αγαπάω έναν δράκουλα, το Μήτσο το Τραμπάκουλα’, άρα υπάρχει κι έτοιμο κοινό να χαρεί με το εν λόγω καστ. 

    Το όνομα αυτής: Claire Holt

    Αυτή λοιπόν είναι μάλλον η επικρατέστερη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σόου του CBS με πρωταγωνίστρια τη ξαδέρφη του Σούπερμαν, «Supergirl" όπως μας πληροφορεί το The Wrap.

    Η επερχόμενη σειρά αναπτύχθηκε από τον Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash") και Ali Adler ("Chuck", "No Ordinary Family”) και αναμένεται να βγει του χρόνου, λογικά το Σεπτέμβρη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το "Supergirl" θα επικεντρώνεται στη Kara Zor-El, η οποία διέφυγε την καταστροφή του πλανήτη Κρύπτον σε ηλικία 12 ετών για να βρει καταφύγιο στη Γη, υιοθετούμενη από την οικογένεια Danvers.


    Μετά από χρόνια, στα 24 της, αποφασίζει να αγκαλιάσει τις υπεράνθρωπες ικανότητές της και να γίνει ο ήρωας που ήταν γραφτό να γίνει.

    Οι ανακοινώσεις υποδηλώνουν ότι η σειρά θα περιλαμβάνει νέες εκδόσεις των DC χαρακτήρων όπως του Jimmy Olsen και της Kat Grant, καθώς και προώθηση της αδελφής της Κάρα, Alexandra Danvers (χαρακτηρίζεται ως ένας βασικός ρόλος), αλλά και του επικεφαλής του Τμήματος Extranormal Επιχειρήσεων, της ιδιοφυΐας Winslow Schott (που απλά τυχαίνει να έχει το ίδιο όνομα με τον Toyman της DC).

    ψιθυρίζεται βέβαια ότι η σειρά θα διασταυρώνεται σεναριακά και θεματικά με το Arrow και το Flash αλλά τίποτα δεν έχει στάνταρ. 


    Πάντως, η 26χρονη κοπελιά είναι ομορφούλα και δεν είναι ‘αγγούρι’ τουρσί, οπότε κάτι θα λέει… η σειρά μόνο να μην είναι μία από τα ίδια γιατί έχει γίνει κουραστικό αυτό το συνεχές ξεπατίκωμα ήσσονος δημοφιλίας υπερηρώων σε σειρές (ελπίζω να μην γίνει και σε ταινίες). 

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυτή είναι η επικρατέστερη για το ρόλο της Supergirl στην ομόνυμη σειρά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top