F Η Sony προσπαθεί να βγάλει το The Interview και το Hollywood να σώσει την υπερηφάνια του - FilmBoy Η Sony προσπαθεί να βγάλει το The Interview και το Hollywood να σώσει την υπερηφάνια του - FilmBoy
  • Latest News

    Η Sony προσπαθεί να βγάλει το The Interview και το Hollywood να σώσει την υπερηφάνια του


    Μέχρι και στις ελληνικές ειδήσεις έφτασε η ιστορία με τη ταινία The Interview.

    Όχι, ακόμα έτη φωτός πίσω είναι απλά τώρα κοπιάρουν ξεκάθαρα τις αμερικανικές ειδήσεις που εκεί, όντως, υπάρχει λόγος για να έχει γίνει το όλο θέμα.

    Όλα αυτά για τη νέα ταινία των Seth Rogen και James Franco που θα κυκλοφορούσε τα Χριστούγεννα αλλά αναβάλλεται επ'αόριστον η προβολή της στις αίθουσες. 

    Μάλλον πρόκειται για το γνωστό χοντροκομμένο αλλά έξυπνο χιόυμορ του διδύμου, το οποίο ή κάποιοι πήραν σοβαρά ή φοβούνται ότι η ταινία ...βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το The Interview που αφορά το γνωστό δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Kim Jonh-Un, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, πολλαπλά χακαρίσματα στη Sony και όχι μόνο, καθώς και τις δηλώσεις εφησυχασμού από την επίσημη αμερικανική κυβέρνηση!

    Έχει επιτευχθεί λοιπόν το απίστευτο και η ταινία έχει μαζέψει τα βλέμματα όλων και τη συζήτηση των περισσοτέρων. 
    Υπάρχει άραγε περίπτωση να μη τη δούμε ποτέ; 

    Επειδή πιθανότατα η κυκλοφορία της στους κινηματογράφους, που ήδη έχει περάσει σαράντα κύματα, κρίνεται αβέβαιη, το καλύτερο σενάριο που θα οριοθετεί και μια πρωτοπορία είναι το απευθείας ανέβασμά της στο διαδίκτυο (αν και οι - μάλλον Κορεάτες - hackers συνέχισαν τις απειλές και ζητούν να εξαφανιστεί η ταινία από προσώπου γης ...και διαδικτύου!) . 

    Η διαφήμιση που υπάρχει από τον σάλο που ξέσπασε είναι άνευ προηγουμένου και υπάρχει πιθανότητα να καλυφθεί ένα μέρος των εξόδων της παραγωγής.

    Ταυτόχρονα θα είναι ίσως η πρώτη ταινία τέτοιου επιπέδου και χολιγουντιανής παραγωγής που σπάει το φράγμα των αιθουσών και ανεβαίνει κατευθείαν online.

    Κι όμως, η Sony λέει ότι δεν βρίσκει κανένα διανομέα πρόθυμο να αναλάβει τη ταινία, έστω και στο VoD!

    Κάποιες πρωτοβουλίες φαίνεται να παίρνει ο George Clooney και αναμένεται να κινητοποιηθεί και όλο το Hollywood, γιατί το να μπορεί να λογοκρίνει μια ταινία στην Αμερική ένας δικτάτορας στην άλλη άκρη του κόσμου, είναι κάτι που δεν θα χωνέψουν εύκολα οι αμερικανοί.
     
    Κανείς δεν θα πίστευε ότι μια κωμωδία που δεν ξέρουμε καν εάν είναι καλή θα δημιουργούσε τέτοια ερωτήματα στο χώρο του κινηματογράφου, της τέχνης, της πολιτικής και της διπλωματίας αλλά να που όλα είναι πιθανά με το The Interview.

    Σοφία Μπαγατέλα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Sony προσπαθεί να βγάλει το The Interview και το Hollywood να σώσει την υπερηφάνια του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top