F Το τελικό cast της νέας σεζόν του True Detective! - FilmBoy Το τελικό cast της νέας σεζόν του True Detective! - FilmBoy
  • Latest News

    Το τελικό cast της νέας σεζόν του True Detective!


    Τελείωσε λοιπόν και αυτό το θρίλερ, το cast του True Detective έκλεισε και ανακοινώθηκε και πλέον άπαντες μπορούμε άνετα να ασχοληθούμε με σημαντικότερα προβλήματα.

    Δεν ξέρω για σας αλλά όλη αυτή η καθυστέρηση και οι φήμες με κούρασαν απίστευτα. 


    Την προηγούμενη χρονιά, ο  Matthew McConaughey και ο Woody Harrelson (δύο σταρ του Hollywood) συμφώνησαν να ενταχθούν στην σειρά, προφανώς γιατί τους άρεσε το σενάριο, το neo-noir κλίμα και η μικρή χρονική δέσμευση.

    Είδαμε λοιπόν ότι η απόφαση βγήκε και στους δύο, ειδικά στον McConaughey που χτίζει καριέρα πάνω στην ερμηνεία του Rust (ίδιος και στο Dallas Byers Club, ίδιος και στο Interstellar). 


    Αυτό που περίμενα λοιπόν είναι να υπάρχει μεγάλη θέληση από ηθοποιούς κλάσης για την 2η season και αν και τα ονόματα τα είχαμε ακούσει από πριν το καλοκαίρι, έπρεπε να έρθει Νοέμβριος για να ακούσουμε επίσημα λόγια...

    Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που θα εμφανιστούν στην 2η season του True Detective;


    Εδώ και καιρό ξέρουμε για τον Colin Farrell που θα ερμηνεύσει έναν εκ των detective, ενώ ο έτερος που ανακοινώθηκε με τον Farrell ήταν ο Vince Vaughn που θα έχει τον ρόλο ενός εγκληματία που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του μετά την δολοφονία του συνεταίρου του.

    Η τελευταία ανακοίνωση μας έκανε γνωστούς και τους άλλους δύο detective. 

    H Rachel McAdams σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα ενσαρκώσει μια αστυνομικό με διάφορα προσωπικά προβλήματα και γκρίζο ηθικό κώδικα. 

    Ο Taylor Kitsch απο την άλλη, έναν αστυνομικό που προσπαθεί να φτιάξει το όνομα του μετά από ένα σκάνδαλο.

    Το σκηνικό μεταφέρετε στη μεγαλούπολη της California και σκηνοθέτης για δύο τουλάχιστον επεισόδια θα είναι ο Justin Lin που αναγέννησε τα Fast and Furius


    Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι από το φετινό True Detective θα πρέπει να περιμένουμε πολύ διαφορετικά πράγματα. 
    Όχι χαμηλότερου επιπέδου αλλά διαφορετικά.

    Aυτό που με έκανε να δώσω το 9άρι στην πρώτη season ήταν η σχεδόν Gothic ατμόσφαιρα, οι ερμηνείες και ο βαθιά φιλοσοφικός Rust Cohle. 


    Απο την δεύτερη περιμένω κάτι πολύ πιο κοντά σε αστυνομική σειρά, με συμπαθείς αντιήρωες στο πρόσωπα της McAdams και του Vince Vaughn και μια πιο ενδιαφέρουσα υπόθεση, γιατί ας το παραδεχτούμε, το ποιος έκανε τις δολοφονίες στην πρώτη season, λίγους τους ένοιαξε.

    Το True Detective θα κάνει πρεμιέρα το πιθανότερο, το καλοκαίρι του 2015.


    Τάσος Σαμπάρ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το τελικό cast της νέας σεζόν του True Detective! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top