F Marco Polo teaser: Η νέα epic προσπάθεια του Netflix - FilmBoy Marco Polo teaser: Η νέα epic προσπάθεια του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Marco Polo teaser: Η νέα epic προσπάθεια του Netflix


    Το Marco Polo, η νέα σειρά του Netflix, φαίνεται κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενη!

    To Netflix σχεδιάζει μεγάλα πράγματα, προσπαθώντας να πιάσει την επική μαγεία του Game of Thrones μέσα απο την προσαρμογή στην τηλεόραση του θρύλου του Marco Polo, του Ιταλού εξερευνητή που ακολούθησε τον "Δρόμο του Μεταξιού" διασχίζοντας την Ασία, απο την Ιταία στην Κίνα.

    Δεν ξέρω αν σας μαγεύει και εσάς ο απέραντος πολιτισμός των χωρών της Άπω Ανατολής, αλλά εγώ ενθουσιάζομαι από την εξωτική τους φιλοσοφία και ιστορία.


    Στα χέρια πολλών Κινέζων και μη σκηνοθετών, έχουμε δει ταινίες που συνδύασαν αρμονικά μια λαογραφική απεικόνιση της μεσαιωνικής Κίνας και του fantasy στοιχείου της. 

    Ένας απο αυτούς τους σκηνοθέτες, ο John Fusco, σεναριογράφος του sequel του Crouching Tiger, Hidden Dragon είναι ο δημιουργός και του Marco Polo, με την βοήθεια μεταξύ άλλων και του Dan Minahan, παραγωγού του Game of Thrones.

    To Netflix θέλει είπαμε θέλει να πιάσει την επικίλα το
    Game of Thrones και να της εμφυσήσει ανατολικό άρωμα, εκπληκτικές και απαραίτητες χορογραφημένες σκηνές μάχης, σεξ και αίμα. 

    Για αυτό και ξοδεύτηκαν γύρω στα $90 εκατομμύρια, τα οποία θα δείτε οτι έπιασαν τόπο. 

    To Marco Polo κάνει πρεμιέρα 12 Δεκεμβρίου και θα είναι όλο διαθέσιμο (10 επεισόδια) άμεσα όπως και όλα τα υπόλοιπα project του Netflix.
    Ορίστε και αυτο το teaser. 

    Τάσος Σαμπάρ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Marco Polo teaser: Η νέα epic προσπάθεια του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top