F Skin Trade trailer: Ο Dolph Lundgren συμμαχεί με τον Tony Jaa - FilmBoy Skin Trade trailer: Ο Dolph Lundgren συμμαχεί με τον Tony Jaa - FilmBoy
  • Latest News

    Skin Trade trailer: Ο Dolph Lundgren συμμαχεί με τον Tony Jaa


    To 1991 ο Σουηδός γίγαντας Dolph Lundgren και ο αδικοχαμένος Brandon Lee τα βάζουν με τη Yakuza στο L.A σε ένα ταινιάκι με το τίτλος Showdown In Little Tokyo.

    Μια ταινία που θα μπορούσε να γίνει ένα σοβαρό ''Φονικό Όπλο'', πληγώνεται απο την αταλαντοσύνη του Dolph αφου με το ζόρι ξεστομίζει τις ατάκες του, και τη βιασύνη του Ηοllywood να εκμεταλευτεί το next best thing δίνοντας στον Lee ένα χάρτινο ρόλο και διαλόγους ανέκδοτα. 

    Κάποιες σκόρπιες καλές σκηνές δράσεις και σε 79 λεπτά έχει τελειώσει το πανηγύρι..

    Κάτι ανάλογο μου θυμίζει και το trailer του Skin Trade που δίνει την ευκαιρία στο σπεσιαλίστα των πολεμικών τεχνών Τοny Jaa να παρουσιαστεί στο δυτικό κοινό. 


    Σε δεύτερο ρόλο πάντα, μιας και τον πρώτο τον έχει καπαρώσει ο Lundgren που κοντεύει να ''μουμιοποιηθεί'' και συνεχίζει απτόητος τις straight-to-dvd παραγωγές.
    Κάθε χρόνο γυρίζει και από τρεις τέσσερις.
     

    Δίπλα τους πλαισιώνονται καταρχήν ο Peter Weller του κλασσικού Robocop, που τώρα τελευταία βγάζει το ψωμί του  σε αξιόλογες σειρές (Dexter, Sons of Anarchy) και κάτι πατάτες β διαλογής.

    Ο Ron Perlman (Hellboy) που πραγματικά πρέπει να χρωστάει παντού γιατί δέχεται να παίζει παντού, απο σειρές και  πανάκριβα blockbuster, μέχρι ρολάκια σε σκουπίδια ανάξια λόγου.

    Και τέλος ο Μichael Jai White (Undisputed 2 - Blood and Bone) επίσης ειδικός των martial arts, με ένα κάποιο χάρισμα στη παρουσία του επι της οθόνης ξοδεμένο όμως και αυτό σε low budget-ιές!

    Ο μπάτσος απ τη Νέα Υόρκη που για να εκδικηθεί το χαμό της οικογένειας του ταξιδεύει στην Ασία, και συνεργάζεται με τον Ταυλανδό συνάδελφό του σε μια υπόθεση που έχει να κάνει με το δουλεμπόριο και τη πορνεία.

    Β-μοβιά στον ορίζοντα, με το trailer να εστιάζει στις σκηνές δράσης, ίσως και το μοναδικό λόγο να δεί κάποιος το συγκεκριμένο έργο.


    Μια χαμένη ευκαιρία για τον Τοny Jaa που θα παίξει και στο φετινό Fast and the Furious και εκεί τα πράγματα ίσως εξελιχθούν καλύτερα.

    Για άνοιγμα στους κινηματογράφους δε το βλέπω, αλλά γι αυτό υπάρχουν και τα dvd player...


    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Skin Trade trailer: Ο Dolph Lundgren συμμαχεί με τον Tony Jaa Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top