F Μεγάλη διάρκεια για το Interstellar του Nolan - FilmBoy Μεγάλη διάρκεια για το Interstellar του Nolan - FilmBoy
  • Latest News

    Μεγάλη διάρκεια για το Interstellar του Nolan


    Ευχάριστα νέα για όλους εμάς τους λάτρεις των  'μεγάλων' ταινιών εντός και εκτός εισαγωγικών...

    Ο Christopher Nolan ανακοίνωσε ότι το νέο του έπος Interstellar θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια απ όλες του τις ταινίες μέχρι στιγμής και θα αγγίζει τα 170 λεπτά!

    Καθόλου άσχημα...

    Με βεβαρυμένο παρελθόν σχέδον όλη του η φιλμογραφία ξεπερνάει τις 2 ώρες-μέχρι και το Τhe Dark Knight Rises έμοιαζε να έχει τον ατελείωτο...

    Προσωπικά δε με χαλάνε καθόλου οι μεγάλες διάρκειες, αντιθέτως τις επιζητώ, υπάρχει όμως και αρκετό κοινό που τους κουράζει όλη αυτη η παραμονή μέσα σε μια άιθουσα κινηματογράφου - δεν τις θέλουν ούτε οι αίθουσες.


    Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με σοβαρά θέματα και προσωπικά αριστουργήματα - γιατί ο Nolan μόνο τέτοια κάνει - χρειάζεται ουκ ολίγος χρόνος για την ανάπτυξη της πλοκής και των χαρακτήρων..

    Καλές οι ξεπέτες των Resident Evil με τα 88 και 85 λεπτά, αλλά εδώ μιλάμε για τη προσπάθεια επιβίωσης των ανθρώπων και τη πιθανότητα μετανάστευσης σε έναν αλλο πλανήτη.

    Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει σκοπό να καλύψει μεγάλα φάσματα του χρόνου είτε στη γή, είτε στο πλάνήτη που πάνε να εξερευνήσουν ο Μatthew McConaughey και το πλήρωμα του, αλλά και να παρουσιάσει την εξέλιξη των πραγμάτων μέσα απο την ενηλικίωση των χαρακτήρων.

    Δηλαδή μιλάμε για πολύ ψωμί....

    Οι απαιτήσεις πάντως είναι μεγάλες και τα trailer ευτυχώς μοιάζουν λιτά και απέριττα.


    Ο McConaughey πάντως δείχνει να έχει αφήσει πίσω του για τα καλά τις γλυκανάλατες 'πατάτες', συνεχίζοντας το καλό σερί εμφανίσεων και ο Νοlan σπανίως απογοητεύει....


    Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 6 Νοεμβρίου που το 'Interstellar' κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μεγάλη διάρκεια για το Interstellar του Nolan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top