F Η Επίσημη σύνοψη του Avengers: Age of Ultron! - FilmBoy Η Επίσημη σύνοψη του Avengers: Age of Ultron! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Επίσημη σύνοψη του Avengers: Age of Ultron!


    Η Marvel τρίβει τα χέρια της με τον εμπορικό θρίαμβο των «Guardians of the Galaxy» αλλά ταυτόχρονα δεν ξεχνά το πιο φιλόδοξο και σπουδαιότερο πρότζεκτ της δεύτερης φάσης των ταινιών της…

    Οπότε κυρίες και κύριοι, ιδού η επίσημη σύνοψη της υπόθεσης για το «Avengers 2: Age of Ultron»:

    Όταν ο Τόνυ Σταρκ προσπαθεί να επανεκκινήσει ένα αδρανές ειρηνευτικό πρόγραμμα, τα πράγματα πηγαίνουν στραβά και οι ισχυρότεροι ήρωες της Γης, οι Iron Man , Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow και ο Hawkeye, θα περάσουν την απόλυτη δοκιμασία καθώς η μοίρα του πλανήτη κρέμεται από μία κλωστή. 

    Μόλις εμφανίζεται ο διαβολικός Ultron, οι Εκδικητές καλούνται να τον σταματήσουν πριν θέσει σε λειτουργία τα τρομακτικά του σχέδια και σύντομα αβέβαιες συμμαχίες και απροσδόκητη δράση στρώνουν το μονοπάτι για μία επική και μοναδική περιπέτεια ανά τον κόσμο.”  

    Τώρα τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; 

    Εμένα ο νους μου για το «ειρηνευτικό πρόγραμμα» πάει στην λεγεώνα των πανοπλιών που ίσως θέλει να βγάλει σε περιπολία ο Σταρκ ως μέσο άμυνας της χώρας του ή του κόσμου. 

    Ωστόσο, γνωρίζοντας πως Iron Man και Hulk αναμετρώνται σε μάχη εντός της ταινίας και σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανησυχία των κυβερνήσεων για τη δράση της SHIELD και των υπερηρώων, θέλω να πιστεύω πως οδεύουμε σε κατάσταση ‘Εμφυλίου Πολέμου’, δηλαδή ένα από τα πιο επιτυχημένα και πρωτότυπα μοτίβα ιστοριών που εμφανίστηκαν τη προηγούμενη δεκαετία στα κόμικς της Marvel και αφορούν στην εμφύλια σύγκρουση των υπερηρώων με αφορμή την απαίτηση της κυβέρνησης να αποκαλύψουν όλοι οι υπερήρωες τις ταυτότητές τους για λόγους εθνικής ασφάλειας. 

    Υπενθυμίζω πως τον βασικό κακό Ultron υποδύεται ο James Spader των γνωστών σειρών «The Blacklist» και «Boston Legal», ενώ το ανδροειδές Vision ερμηνεύει ο J.A.R.V.I.S. των προηγούμενων ταινιών, Paul Bettany.

    Επίσης θα δούμε ως Scarlet Witch την Elizabeth Olsen και ως Quicksilver (ξέρετε, εκείνον τον ασπρομάλλη, ‘γιούχου’ σπιντάτο από το «X-MEN: Days of The Future Past») τον Aaron Taylor-Johnson, ουσιαστικά δηλαδή το ίδιο ζευγάρι πρωταγωνιστών από το πρόσφατο «Godzilla». 

    Πάντως, περιμένουμε τους δεύτερους «Εκδικητές» την Πρωτομαγιά του 2015, με την ταινία να έχει ήδη ολοκληρώσει τις λήψεις και να έχει μπει σε διαδικασία post-production (δηλαδή την επεξεργασία εικόνας και ήχου για εφέ, κοψίματα, εκτενές μοντάζ κλπ.).

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Επίσημη σύνοψη του Avengers: Age of Ultron! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top