F Open Windows trailer: Ηδονοβλεψίας εναντίον ψυχοπαθή! - FilmBoy Open Windows trailer: Ηδονοβλεψίας εναντίον ψυχοπαθή! - FilmBoy
  • Latest News

    Open Windows trailer: Ηδονοβλεψίας εναντίον ψυχοπαθή!


    Μετά το πανέξυπνο (και πολυσυζητημένο) Timecrimes, ο Nacho Vigalondo πήρε το διαβατήριο για το Hollywood και συνεχίζει να πειραματίζεται, με τη βοήθεια του Elija Wood - ο οποίος κάνει και αυτός το ίδιο στο είδος του τρόμου.

    Στο Open Windows, ο Wood υποδύεται έναν super-fan μιας ηθοποιού ονόματι Jill (Sasha Grey), και καταφέρνει να την έχει στον υπολογιστή του σε καθημερινές στιγμές.

    Ωστόσο, ανακαλύπτει ότι η αγαπημένη του σταρ καταδιώκεται από έναν ψυχοπαθή, ο οποίος μάλλον παίζει και με τους δύο.

    Το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της ταινίας το βλέπουμε μέσα από παράθυρα υπολογιστή δεν είναι ενθαρυντικό, αλλά το νέο trailer (μετά το πρώτο που είδαμε πέρυσι) που κυκλοφόρησε είναι γρήγορο, κοφτό και ενδιαφέρον.

    Αν μη τι άλλο, ο Vigalondo δεν ασχολείται με κάτι εύκολο, παίζει με ένα δύσκολο concept και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

    Λεπτομέρεια: Το Open Windows έχει κοινά με το Grand Piano, όπου πρωταγωνιστούσε και πάλι ο Elija Wood και σκηνοθετούσε Eugenio Mira, στενός φίλος του Vigalondo και μουσικός επιμελητής στο Timecrimes.

    Το Open Windows θα βγει στις ΗΠΑ στις 29 Σεπτεμβρίου.
    Καλό;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Open Windows trailer: Ηδονοβλεψίας εναντίον ψυχοπαθή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top